Vernik kalkması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eros61ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros61ts

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar vernikli boyalarda verniklerin kısım kısım döküldüğünü görmüşsünüzdür.Bunları halletmenin bir yolu varmı.??

benım astranın ön tampon paramparca heryerı soyulmus durumda :(

çözüm sadece boya malesef... bende kaputumu bu yüzden boyattım bu yaz... tavanda da çıktı vernik soyukları bir dahaki yazada tavanımı boyatırım artık...

tek çaresi boyaaaaaaaaaaa

orjınal boyayı vernık kalktı dıye boyatmak zoruma gidiyor..Verniği ince zımpra yapsak sonra tekrar vernık atsak olmazmı acaba..

orjınal boyayı vernık kalktı dıye boyatmak zoruma gidiyor..Verniği ince zımpra yapsak sonra tekrar vernık atsak olmazmı acaba..
malesef yapıcak birşey yok... ben de uzun süre boyatmıyıcam dedim sonra baktım gözüme kötü gözükmeye başladı araba boyattım...

Dene istersen. Sonuçta kaybedecek bir şeyin yok, ama en iyi çarenin boya olduğunu anlayacaksın. Vernik kalkınca altındaki boyanın özelliği de kayboluyor (boya renginin solması, boyada hafif pürüzlenmeler gibi). Bu sorun benim aracımda da oluşmaya başladı, yaptırmadığım uygulama kalmadı ama sonuç yok. Şu anda hafif belli oluyor ama bir iki sene içerisinde sorun iyice artınca mecburen aracı komple boyatacağım.

eğer sadece vernikte problem varsa boyaya gerek yok ama verniğin altındaki boyada zarar gördüyse o zaman boyatılabilir sadece vernikte problem varsa zımparalanıp yeni vernik atılabilir

eğer sadece vernikte problem varsa boyaya gerek yok ama verniğin altındaki boyada zarar gördüyse o zaman boyatılabilir sadece vernikte problem varsa zımparalanıp yeni vernik atılabilir
bu iş nasıl olacak biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? vernik soyulmaya başladığı zaman üstüne vernik atılmaz o zaman verniğin soyulduğu yerlerde göçükler kalır... eğer verniği zımparalayıp sonra vernik atarım derseniz bu seferde eski verniği zımparalardan boya bozulur... malesef bu işin tek çaresi boya... boyadan bu kadar korkmanın bir anlamı yok bence...

Geri