Veee Geldiiii (222)... (ibherdesign arka tampon)

bahadirbilir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar sonunda arka tamponum takıldı yaklaşık 35 gündür hem maddi hem manevi uğraşıyorum ama sanırım istediğim gibi oldu.
Bir diğer konu ise tamponu görüp beğenen arkadaşlar satınalmak isteyecekler birkaç internet sitesinde geçen hafta satışa sunuldu çünkü birkaç şerefsiz tampon geldiğinde kalıp almayı başarmışlar ama hiçbir arkadaşım kesinlikle heveslenmesin çünkü tamponu alıp montaja gittiğinizde hayal kırıklığına uğrayacaksınız çünkü arka aliminyum bar (darbe emici) sökülmeden olmuyor ve çamurluk ağızları üçken oluyor buda iğrenç bir görüntü sergiliyor ciddi olarak alacak olan arkadaşlara piyasada satılan bu tamponlar hakkında daha detaylı bilgiyi resimlede anlatırım çünkü tamponu bir arkadaşıma aldık ve kaldırdı çöpe attı elimde resimleri var eğer bu tampondan isteyecek olursanız 1.750.00 2.000.00 gibi bir rakamı gözünüzden çıkarmanız gerekiyor şimdiden iyi kötü yorumların hepsine tşkler...

dsc00332od6.jpg

dsc00333xx7.jpg
dsc00340yh0.jpg

dsc00341xy1.jpg

dsc00338zl8.jpg
dsc00334oi8.jpg

bahadır güle güle kullan abi kazasız belasız, araç çok iyi oldu :)

hayırlı olsun maşallah çok güzel görünüyor

Hayirli olsun çok güzel olmuş kazasiz belasiz

kazasız belasız kullan allah bana da nasip etsin

araç siyah olduğu için söyledğin gibi hiç abartı durmamış..güle güle kullan güzel olmuş

hayırlı olsun öcenlikle.. ama ben biraz kaba buldum.. egzos çıkışıda olmaması büyük dezavantaj ama halledilebilir bir sorun.. aracın jant ve ön tamponuna diyecek lafım yok, mükemmel oldular.. ancak keşke arka tamponuda OPC yaptırsaydınız...

yinede, zevkler renkler tartışılmaz.. güle güle kullanın..

bahadır güle güle kullan çok güzel durdu

allah kaza bela vermesin inşallah gule gule kullan cok yakışmış bahadır verdigin paraya inanki degmiş

Çok yakışmışş :)

Geri