Vectranın motoru yıkanması sonucu meydana gelenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar epeydir arabamızın(vectra b) motoru yıkanmıyordu.Yazın arabamın motorunu yıkadım ve kuruması için 2-3 saat kadar kaput açık vaziyette beklettim.Daha sonra arabamı çalıştırdım.Aracım durduğu yerde deviri değişiyordu ,titriyordu.Ertesi gün tekrar çalıştıdığımda sorun hemen hemen geçmişti.Neyse sormak istediğim konu arabamı detaylı temizliğe vereceğim ama onlar benim gibi değil daha detaylı temizlerler.Acaba aracımın beynine bi zarar verirlermi.Ve benim bahsettiğim sorun acaba neden meydana gelmiştir?Bir zararı olurmu?

serviste yapıyorlar sonax motor koruma gyaet iyi ama şöle birşey var motorkoruma iler ki zamanlarda plastik malzemeye zarar veriyor ve su borularının çatlamasına neden oluyor.çünkü atılan koruma boruların sertleşmesine neden oluyor. tercih senin

spaceghost' Alıntı:
serviste yapıyorlar sonax motor koruma gyaet iyi ama şöle birşey var motorkoruma iler ki zamanlarda plastik malzemeye zarar veriyor ve su borularının çatlamasına neden oluyor.çünkü atılan koruma boruların sertleşmesine neden oluyor. tercih senin
+1987 vede bırcok sayıda sıvıs hortumları var onlar kıvrımlı yerınden catlıyor.. bende motoruna hıc dokunmamak yada kendı ımkanınla nemlı bezle sılmek

Ya arkadaşlar bizim arabanın motoru hiç temizlenmemiş.O yüzden acayip kirli mutlaka temizlenmesi gerek.

abi temizlemessen iyi olur çünkü hep elektronik valla bak. al abicim eline bi ıslak bez iki kere üç kere temizle boş ver detayını felan

arkadaşım temizlemek istiyosan köpükle temizle sonax ın falan var . onunla kendin temizlersen problem çıkmaz . Borularada değdirmezsin dikkatli yaparsın prıl pırıl olur.

Hepiniz iyi hoş diyorsunuz da bunları yapabilecek zamanım ve mekanım yok:D

astrammm' Alıntı:
+1987 vede bırcok sayıda sıvıs hortumları var onlar kıvrımlı yerınden catlıyor.. bende motoruna hıc dokunmamak yada kendı ımkanınla nemlı bezle sılmek
,

katılıyorum

Arkadaşlar babam yazın arabayı satıp bir jip almayı düşünüyor.O yüzden kış çıkışında Ankarada sonax'a aracmı vereceğim.Araştırdım herşeyi(detaylı iç ,dış,motor) ile beraber 300 ytl

Ankaradaki hangi sonax?

Geri