Vectra Koltuk Isıtma Nerde ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YiGiT50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YiGiT50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar herkese merhaba
biraz ilginc gelebilir ama araci ikinci el almistim aractada on koltuk isitma var dendi bana ama bunu nasil calistirabilirim tam olarak anlatabilirmisiniz, veya yeri nerde ? birde on koltuklarin altinda kablolar felan var bu koltuk isitmasinin kablolari mi ?

bence kontrol panelne bi bak cd caların orda biyerde olcak esk bmw mde vardı

panelde yok

2005070718581891im7zi5.jpg

buradakiler yoksa maalesef koltuk ısıtmasıda yoktur herhalde koltuğun altındaki kablolarda yan hava yastıkları emniyet kemerleri vede koltuk ısıtması ön hazırlık kablolarıdır

Deri koltuk değilse koltuk ısıtma olması ihtimali daha düşük bildiğime göre.. D.E donanimini tam bilmiyorum ama koltuğun altında gördüğün elk. koltuk (varsa) onun motoruna giden düğmeler olabilir.

vectra ların edition modeli donanım olarak comfort ile elegance modelleri arasındadır.ve 1.6 elegance modelinde bile standart olarak sunulmayan koltuk ısıtmaları edition modelinde bulunmaz.zaten bulunan modellerde de ön konsolde cd çaların yanındaki düğmelerin en üst kısmında konumlandırılmıştır.

Aracın özelliklerini kavrama anlamında varsa kullanma kılavuzunu okumanızı öneririm. Yoksa da OPEL Türkiye'den isterseniz gönderiyorlar ücretsiz olarak.

Kaloriferi açtığın orta göğüsün orda olması lazım

Geri