Vectra GTS 2.2 mi? Yoksa Comfort mu? Acil Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSiCeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aSiCeM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

Nasip olursa yeni bir vectra almayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim kafamdaki 3model şu şekilde ya Vectra GTS 2.2 ya vectra 1.6 Elegance yada Edition yada 1.6 Comfort hepside 2003model fiyat üç aşağı beş yukarı aynı ama bir türlü karar veremiyorum gitti :confused: GTS 176Hp süper:rolleyes:ama yakıtı çok diyorlar:( 1.6 da kasa kaldırmıyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bana samimi olarak fikir veren olursa sevinirim.Ayrıca ben virajlarda tutucu olan bişe istiyorum.Şimdiden

Teşekkürler...

Son düzenleme:
Türkiye şartlarına göre 2.2 lükse kaçar.Gerek vergi , gerek yakıt bunlar cebinizi yorar.

Mantıklı olan 1.6 Elegance ama , beni masrafları yormaz; çok yaksın vergiside sorun değil derseniz tabiki 2.2 GTS derim.

GTS tabi bana göre, ama satarken biraz zorluk yaşayabilirsiniz.

2,2 147 değilmiydi? GTS'e bir güzellik yapmışlar demek 176 olarak :D

1,6'nın kasa kaldırmıyor olayı göreceli biraz. Ben 2 yıl kullandım, motorun gücünden memnun olmadığım olay 1-2 dir. Ha uçsun kaçsın diyorsanız 1,6'yı savsiye etmem

Aslında imkanınız varsa 1,9 CDTİ 150 hp en güzeli :)

bencede gts her turlu benzınden yorar ama bence 1.9 dızel en mantıklısı ben 1.6 vectra kullanıyorum evet bazen yetmıyo bende dızel arıyorum ama gts gorunumude farklı bence kendıne gore ıyı dusunmen lazım hem goruntu var aracın hem benzını var

mümkünse 2005 lere bak 1.6 edition tercihim olur kum grisi olursa süper olur

birincisi hiçde öyle söylentilere inanmayın 1.6 kasayı kaldırmıyo filan diye gayette yetiyor araca.sizin beklentilirnizde önemli tabiki ama eğer vergisi sorun değilse 2.2 gts almanız çok daha güzel olur.öyle aşırı bi benzin tüketceğinide sanmam sakin kullanılırsa.gts nin duruşu bile farklı daha bi güçlü duruyor:)

herşeye ragmen 2,2 derim tabii burda senin nasıl araç kullanmaktan hoşlandıgın çok önemli hız istiyorsan yüksek tork ve h.p ile 2,2 yok ben hızcı degilim diyosan 1,6 elegance ikilemde kalmak iyi degil aldıktan sonra keşke dememek önemli olsa gerek benim tavsiyem biraz daha araştırman ve kullananlardan bilgi alman arkadaşım

3.2 alan opc de alır :D

3.2 alan 1.6 comfort da alır mesela ben satıyorum :D

2.2 alan, 3.2 de alır :D
alınırda vergısınden korktum ben
vergısıyle 3,4 senede eskı model sahın alınır :D:D

Geri