vectra gt yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BATTAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BATTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
94 SFI GT devirlenirken kesiklik yapıyor buji kabloları sorunlu gibi fakat sertgeçen kış sonrası başladı (-30 35 dereceler) SFI kutusu tamirli idi o tamirli yerlerinden atmış soğuktan once sebebini anlamadım bir gün istop etti kutudaki krığı fark ettim tamir ettirdim fakat kesiklik devam ediyor buji buji kablolarını 10 000 Km önce değiştirmiştim (ingiliz yan sanayi Lucas marka) bu kadar çabuk sorun çıkartırmı fakat 15-20 gün süren o aşırı soğuklarda araba çalışırken adeta can çekişiyordu kablolar zarar görmüş olabilirmi fikri veya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim saygılar

nasıl bi kesiklik?motor arıza yakıyomu kesince?
benimde başıma gelmişdi daha önce şaselerdendi elektirik aksamına bi bak istersen yada vakum kaçağı olabilir arabanda.

nasıl bi kesiklik?motor arıza yakıyomu kesince?
benimde başıma gelmişdi daha önce şaselerdendi elektirik aksamına bi bak istersen yada vakum kaçağı olabilir arabanda.

motor arıza yakmıyo. devirlenirken gaza yuklenince yapıyo, bazan 2500 cıvarı bazen daha sonra, burada kış sert geciyo -30,35 zaten kıştan sonra ortaya cıktı buji kabloları sorunlu oldugunda kesiklik yaparya oyle rolanti veya sabit gazda 2000 devirlerde bir sey hissettirmiyo. buji kabloları 10 000 km 1 yıl once degistırmıstım ing lucas marka cok soguklar buji kablolarına zarar vermiş olabilirmi diye de düsünüyorum hava alma konusu na da tekrar bakayım zira sfi kutusu catlakken basladı oyle farkettik araca kotrol dışı hava gırıyor da olabilir dedigin gibi tesekkurler

araçta mikserli tip lpg varsa buji kabloları 10000 kmde bitebilir; değiştirip bi denemenizi tavsiye ederim; bujilerde bitmiş olabilir, gm çift tırnak buji ve doduco buji kablosu 63 ytl...

araçta mikserli tip lpg varsa buji kabloları 10000 kmde bitebilir; değiştirip bi denemenizi tavsiye ederim; bujilerde bitmiş olabilir, gm çift tırnak buji ve doduco buji kablosu 63 ytl...

orijinal sıralı brc var ama teşkkürler bakıcam

Geri