vectra c yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün vectra c aldım yanlız arabanın yol bilgisayarında sol park lambalarını kontrol edin diye yazı çıkıyor ve park lambalarını kontrol ediyorum hepsi yanıyor sorun ne olabilir yardımlrınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

Park lambası led ise veya standart w5w türü ampul değilse amper değerinden dolayı sorun çıkarıyor olabilir...

ampülü değiştir

bende almayı düşünüyorumda senin araç kaç model ne kmde durumu ne ne kadara ladım öğrenebilirmiyim.

kardeş ampülü değiştir çok kolay değişiyor zaten....
ampulun flaman teli tutan koları eriyor.ampul yanıyor ama akım farkından hata veriyor.
selam

bende almayı düşünüyorumda senin araç kaç model ne kmde durumu ne ne kadara ladım öğrenebilirmiyim.
ben aracı 25000 ytl ye aldım ilk sahibinden 30.000 km de tabi fiyat biraz yüksek ama arabada değişen boya yokk tamamen orjinal

kardeş ampülü değiştir çok kolay değişiyor zaten....
ampulun flaman teli tutan koları eriyor.ampul yanıyor ama akım farkından hata veriyor.
selam
teşekkkürler ilk fırsatta değişcem

kazasız belasız bin kardeş.temiz arabaya fazla para verilir önemli değil bende bakıyorum işte 2004 54.000 de hatasız var 25.000 e onu alacağım heralde.

kazasız belasız bin kardeş.temiz arabaya fazla para verilir önemli değil bende bakıyorum işte 2004 54.000 de hatasız var 25.000 e onu alacağım heralde.
sağolasın eğer araba temizse hiç kaçırma al

bu arada ampulü değiştim sorun halloldu hepinize teşekkürler

Geri