Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
opelin orjinal kiti landirenzo ama kaliteli ömürlük sağlam bir şey istiyorsan parada o kadar sıkıntı değilse prins takın derdim ben şahsen taktırıcak olsam prins yada teleflex tercih ederdim tabi bu kitler normal kitlere göre tuzlu biraz..
Markadan ziyade usta diyorum ben
kaliteli kiti dandik usta takarsa dertten kurtulamazsın.
Ben 2004 vectrama brc takmıştım.45000 km dertsizdi.
sonra sattım amca oğluna o da çok memnun
Usta bulun aynı araçtan daha önce aynı yerde taktırıp kullananlar var mı onları bi arastırın markada önemli ama önce usta ben kimsenin beğenmediği Atikeri 17 aydır 17000 km dir sıkıntısız kullanıyorum
marka enjektör ve kullanılan malzemede çok etki ediyor.. o yüzden prins yada teleflex derim bütün parçaları yurtdışı yerli parça kullanmıyorlar.. prinsin Keihin enjektörleri yeter..
Arkadaşlar zaten yazmış ama bu tarz konular açıp danışan arkadaşlar sonunda gidip ya atiker taktırır ya da lavato Umarım yine aynısı olmaz. Bence 1.6 atmosferik Vectra C ye en azından BRC takılmalı. Prins veya Teleflex olsa keşke ama uzun süre binilmeyecekse gereksiz masraf olabilir..