Vectra C ye Lpg Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tountzai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tountzai

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2004 model Vectra Comfort 1,6 satın aldım ve Lpg taktırmak istiyorum. Tavsiye ve tecrübelrinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler

BRC yada Landirenzo öneririm.

Lavato ve Atiker hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

opelin orjinal kiti landirenzo ama kaliteli ömürlük sağlam bir şey istiyorsan parada o kadar sıkıntı değilse prins takın derdim ben şahsen taktırıcak olsam prins yada teleflex tercih ederdim tabi bu kitler normal kitlere göre tuzlu biraz..

Markadan ziyade usta diyorum ben
kaliteli kiti dandik usta takarsa dertten kurtulamazsın.
Ben 2004 vectrama brc takmıştım.45000 km dertsizdi.
sonra sattım amca oğluna o da çok memnun

nakit durumunz iyi ise prins yada teleflex ekonomik olsun derseniz lavato öneririm(1 yıldır kullanıyorum sorun yok)

Usta bulun aynı araçtan daha önce aynı yerde taktırıp kullananlar var mı onları bi arastırın markada önemli ama önce usta ben kimsenin beğenmediği Atikeri 17 aydır 17000 km dir sıkıntısız kullanıyorum

marka enjektör ve kullanılan malzemede çok etki ediyor.. o yüzden prins yada teleflex derim bütün parçaları yurtdışı yerli parça kullanmıyorlar.. prinsin Keihin enjektörleri yeter..

Arkadaşlar zaten yazmış ama bu tarz konular açıp danışan arkadaşlar sonunda gidip ya atiker taktırır ya da lavato :D Umarım yine aynısı olmaz. Bence 1.6 atmosferik Vectra C ye en azından BRC takılmalı. Prins veya Teleflex olsa keşke ama uzun süre binilmeyecekse gereksiz masraf olabilir..

4 ay oldu atiker taktıralı 6500 km yol yaptım şeytan kulagına bir sorun yok 68 tl 300 km yapıyor şehir içi samsun

Geri