vectra c motor gec ısınması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bendekı verctra gec ısınıyo bu kronık opel hastalıgımı yoksa gostersem servıse ıyımı olur cozemedı yola cıkıyorum 10 dk sora gosterge anca 80 ı buluyo bılgısı olan varsa bı yardım edersenız sevınırm en azından kronık bıseyse bosuna dert etmıım:)

termostata baktır arkadasım ...

yok yok arkadaşım benimkide öyle amcaoğlunda 2006 model var onunkide öyle bende termostatdı değiştirdim antifirizi komple değiştirdim falan yok gene aynı iplemiyorum artık :)

ben bı arkadasımdan da aynısınıda duydum ama bı sızlede paylasıım dedım demekkı kronık bı olay bu

bende aynı oluyo. ne yani şimdi bi sorunmu war???

bende de 2004 vectra c elegance var.benimkide 10-15 dakikkadan önce ısınmıyor.demek ki normali buymuş demek istiyorum ama diyemiyorum.çünkü motorun geç ısınması motorun ömrünü kısaltan ve motorun çabuk yıpranmasına sebep olan bir unsur.
bence kronik bir problem gibi kabul edip arabanı çok kurcalatma derim.

arkadaşlar havalar sogudu kalorıfer ısıtıyor ve hararetınız 80 cıvarına gelıyor ve tekrar dusus olmuyorsa sorun yoktur

yazında geç ısınıyordu.yazın 10 dakikaydı,şimdi 15 dakika oldu.bence bu bütün vectraların problemi.ama tamir ettirmek için uğraşmamak gerek.

diğer 1.6 ecotec motorlarda da aynı şekilde oluyormu merak ediyorum.astra ve zafira kullananlar bilgi verirlerse sevinirim.

2006 model vectram var benim araçta bu şekilde normal bi durum

arkadaşım bunu dert etme bin arabana sonuçda bunu sen gördüysen ben gördüysem ingilterede vauxhall vectra kullananda görüyor almanyada opel vectra kullanan adamda görüyor haliyle opel fabrikasındaki adamlarda biliyor görüyordur bir zararı olsa kesin buna bir aparat bir çözüm bir şey düşünür bulurlardı takma keyfine bak bin arabana ben artık öyle düşünüyorum

Geri