Vectra C Makyajlı kasa ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emkad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emkad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese slm lar çok yakın bir tanıdığımıza km si 60000 geçmemiş siyah renkli vuruğu çıkığı olmayan temiz makyajlı kasa krem döşeme olmayan 1.6 manuel vectra comfort arıyoruz . intrnetteki fiatlar bise çok fazla geliyor sizce bu arabanın ederi nekadardır tanıdığımızın bütçesi en fazla 27 -28000 di ama arabayı okadar ıstiyorki şimdi 30000 igözden çıkardı satan arkadaş veya tanıdıgı satan varsa cevaplarınızı bekliyorum birde bu arkadaş araca tüp taktırmayı düsünüyor aracın kasasının ağır olmasından dolayı araçta aşırı bir hantallık varmı? simdiden yorumlarınız için teşekkürler...

Son düzenleme:
2006 üstü ofiyata o kmde çok zor gibi geliyor bana

Vectra C nin bi önceki kasasını bulabilirsiniz o fiyata

Yardımlarınızı bekliyoruz.

kasa ağır değil sadece öyle görünüyor araç 1285kg yani abartılıacak bir fark yok yanılmıyorsam 1.6 astradan 60kg fazla. hantal felan değil ben 1.5senedir biniyorum. gayette başaralı bir son sürati var. astra dizeli olan arkadaşlar benim arabayı kullandıklarında daha iyi gidiyor izlenimleri var. üstelik 19'' jantlarla. lpg olayını bilmiyorum henüz taktırmadım

ben olsam olağan üstü motora sahip 1.9cdti motoru alırım 150bg olduğunu bilmek bile yeterli

Geri