vectra c kullanıcıları

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar Vectra C aracımda merak ettıgım bır kaç sey var.

-aynaların ısıtmalı olup olmadıgını nasıl anlarız.
-teyıp ın sesını acarken sesın ne kadar acık oldugunu gostermıyor.bu hepsinde aynımı
-sıleck kolunun ustundekı saga sola doğru hareket eden 3 kademelı dugme tam olarak ne ışe yarıyor.
-arabam gazlı ilk çalıştırdıgım zaman bil.ekranında benzınle ne kadar gıdecegını gosterıyor ve sılecek kolundakı bıl.dugmesıne basıyorum fakat bıraz sonra tekrar aynı ekran gelıyor.sureklı bıl.ekranı durması ıcın ne yapabılırım.

-teyıp ın sesını acarken sesın ne kadar acık oldugunu gostermıyor.bu hepsinde aynımı
-sıleck kolunun ustundekı saga sola doğru hareket eden 3 kademelı dugme tam olarak ne ışe yarıyor.
-arabam gazlı ilk çalıştırdıgım zaman bil.ekranında benzınle ne kadar gıdecegını gosterıyor ve sılecek kolundakı bıl.dugmesıne basıyorum fakat bıraz sonra tekrar aynı ekran gelıyor.sureklı bıl.ekranı durması ıcın ne yapabılırım.

1)aracınızda ayna ısıtması mevcuttur. arka cam rezistansını çalıştırınca devreye girer.

2)teybin sesinin ne kadar açık olduğunu hiçbir vectra göstermiyor. hepsinde aynı

3)silecek kolunun üstündeki sağa sola hareket eden tuş sileceğin fasıla ayarıdır.

4)silecek kolundaki düğmeye basınca liste halinde yol bilgisayarı ekranı açılır. eğer aracınızı yeni aldıysanız menüleri öğrenmesi zor oluyor. kullanım kılavuzuna biraz göz atmanız gerekebilir.

Biraz meraklı olman gerek.Ben aracımda yağmur sensörü olduğunu bir yıl sonra öğrendim,aynı zamanda servis görevlisi hız sabitleyiciyi kullanmayıda öğretti,sadece biiciyim aracın özelliklerini pek araştırmam.Servisten öğren.

1)aracınızda ayna ısıtması mevcuttur. arka cam rezistansını çalıştırınca devreye girer.

2)teybin sesinin ne kadar açık olduğunu hiçbir vectra göstermiyor. hepsinde aynı

3)silecek kolunun üstündeki sağa sola hareket eden tuş sileceğin fasıla ayarıdır.

4)silecek kolundaki düğmeye basınca liste halinde yol bilgisayarı ekranı açılır. eğer aracınızı yeni aldıysanız menüleri öğrenmesi zor oluyor. kullanım kılavuzuna biraz göz atmanız gerekebilir.

aynen bunlar.ama yalnız şunu düzelteyim izninle.

sıleck kolunun ustundekı saga sola doğru hareket eden 3 kademelı dugme yağmur sensörünün hassasiyet ayarıdır.yani düşük kademeyse daha geç çalışır.yüksekse hemen çalışmaya başlar...

ısıtmalı ayna varsa yan aynalardan sol taraftakının uzerınde ınce cızgı halınde resıstans vardır.

sol aynadaki ince cizgi rezistans diil. sol ayna cift acili ayna oldugu icin cizgiden sonraki kisim daha dis tarafi gosteriyo. o cizgi iki parcanin birbirinden ayirt edilmesi icin var...

bende dıyorum obur tarafta nıye yok :D

namı diğer kör nokta aynası

1-Tüm vectra c lerde sol ayna ısıtmalıdır arka cam rezistansı devreye girdiğinde çalışmaya başlar.
2-Teybin ses sevyesi hiç bir vectrada görünmez.
3-O 3 kademeli tuş yağmur sensörünün hassasiyetidir nekadar yüksekte olursa okadar çabuk devreye girer.
4-Sizin aracınız vectra c olduğu için o ekran sadece tuşa bastığınızda görünür, eğer çok istiyrosanız vectra c-2 yani makyajlı kasa ekranı taktırıp programalaması yapıldığında ana ekranda da gösterir ama bukadar paraya değermi o sizin kararınız.

aynen bunlar.ama yalnız şunu düzelteyim izninle.

sıleck kolunun ustundekı saga sola doğru hareket eden 3 kademelı dugme yağmur sensörünün hassasiyet ayarıdır.yani düşük kademeyse daha geç çalışır.yüksekse hemen çalışmaya başlar...

arkadaşın aracı comfort donanım olduğu için yağmur sensörü yok. o düğme comfort modellerde fasıla ayarı olarak kullanılıyor.

Geri