Vectra C Disk boyatma yardım.

06_BA_3310

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar merhaba. 2006 model vectra aracım var (Şimşek Gri). Disklerimi boyatmak istiyorum ama ankarada bu işi güzel ,titiz ve uygun bi fiyata yapan bir yer varmı ? Bilenler yardımcı olursa sevinirm.

1 )Ayrıca planım. Öncelikle 2 kat beyaz boya atıp Üzerine reklamcıdan büyük harfle VECTRA yazdırıcam . Onları diske yapıştırıp sonra üzerine 2 kat kırmızı boya atıcam. Daha sonra kuruyunca Yapıştırdığım yazıları sökücem ve Brembo tarzı hoş bir şey ortaya çıkmış olucak. Sizce nasıl olur ?

2 )Birde boyatırken ABS fren sensörüne boya gelince araba fren arıza ışığı yakıyormuş ? Sizce doğru mu?

Görüş ve Önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.

ben kendim kırmızıya boyadım arıza vermedi

Teşekürler Volkan abi yaptırıcak yeri buldum İskitler - Ankarada. Boya ve kaportacıymış. Bi arkadaşım konuştu dün adamla haftaya gidicem inş. kırmızı yaptırıcam , üzerinde de beyaz yazıyla VECTRA yazıcak.

hayırlı olsun çek fotoda görelim

Volkan Abi önümüzdeki hafta yapıyorum inş. Fakat bu soğuk ve yağmurlu havada bi problem olur mu? Gerçi kapalı mekanda yaptırırım ve diskleri güzelce kurulatıp yaptırırım. Boyattıkdan sonrada 1-2 saat iyice boyayı çeksin diye beklerim.

olmaz bişey yalnızca doğr boyayı al kaliper boyası olsn

disk mi kaliper kampanamı disk boyanmaz

Kaliper sanırım. Disk boyanır da ya 100 metre sonra duvara girilir ya da balatalar üzerindeki boyayı tamamen alır. Denemek lazım. :)

boya kalmazki üstünde diskin zaten diskin üstündeki kanalları da tıkar boya :)

Disk derken fren sisteminde bulunan kaliperleri ifade etmeye çalıştım. Kusuruma bakmayın. :) Kaliper boyalarını bu hafta cumartesi halledicem inşallah.

Geri