Arkadaşlar aracı bugün bazı problemler sebebiyle sanayiye ustama götürdüm arac kasislerden geçerken tekerleklerden ses geliyordu sebebi ön z rotuymuş ön çift değişecek benzin çok gitmeye başlamış tı bu aralar 3 hafta da hafta da 100 km bile yapmam işe gider gelirim haftada iki kez ev iş arası gidiş dönüş 40 km 70 tl benzin attım 3 haftada benzin filtresi değişip kelebek temizlenecek sabahları araç devrinde oynamalar oluyor hatta bazen istop ediyordu araç bujiler değişecek
Birde ön camım çatlamıştı servise sordum orjinal ön cam fiyatları 1150 -1250 arası fiyat verdiler istanbuldaki servisler yerli üretim olimpia marka cama ise montaj dahil 330 dedi onuda taktıracam
ön z rotları+buji+benzin filtresi +kelebek temizliği + işcilik + arıza kodu vardı o silindi = 250tl
ön cam sensörlü usta garantili : 330 tl
Birde ön camım çatlamıştı servise sordum orjinal ön cam fiyatları 1150 -1250 arası fiyat verdiler istanbuldaki servisler yerli üretim olimpia marka cama ise montaj dahil 330 dedi onuda taktıracam
ön z rotları+buji+benzin filtresi +kelebek temizliği + işcilik + arıza kodu vardı o silindi = 250tl
ön cam sensörlü usta garantili : 330 tl