vectra c 2004 silecek ve cam suyu fiskiyesi calismiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdem41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkdaslar baslikta belirttigim gibi vectra 2004 model aracim silecekleri ve cam suyu fiskiyesi calismiyordu aku kutup basini sokup taktim su fiskiye motoru calisti faka 30 saniye sonra oda calismamaya basladi bidaha sokup taktim kutup basini fiskiye calisti ancak 30 saniye sonra gene durdu suan calismiyor cam silecekleri hic calismiyor birdenbire oldu bu durum ustalarimizdan yardim istiyorum bu silecekler beyinle alakalimi yoksa bagimsiz olarakmi calisiyor problemim bu simdilik yardimlariniz ve soyleyecekleriniz cok onemli

sigortalarına baktınız mı

Yarin nasip olursa sigortalara baktircam alet edevatla birde bu silecekler aracin beyniyle ilgilimidir yni beyinden gelen sinyallerlemi calisir gaz pedali gibi

arkadaşlar koskoca izmit sanayisinde ne oto elektirikçisi nede doğru düzgün sileceklerime bakıcak usta bulamadım inanın konu açalı 1 ayı geçti ve ben bugü nsileceklerimi kendim yaptım opel servsi480+50 işçilik 530 lira çekti opel parçacı 455 tl çekti ama kimse şu motoru bi söküp bakma zahmetinde bulunmadı bu insanlarda iş aşkı ve hizmet etme derdi gerçekten yok üzüldüğüm nokta burasıydı hani gel kardeşim bakalım sökelim elimizden ne geliyosa yapalım diyen yok inanırmısın sigortalara bile bakmıyolar öle cinsler izmit sanayi sitesi bildiğin çöplük,teyp takacak 30 lira alacak herşeyin hazırına kaçacak bi ALLAHIN kulu demiyorki yav adam yarım milyar verecek belki silecek motorunda kurum vardır 50 60 tl ye hallolcak ama ALLAH büyük sinirlendim ve eve geldim önce silecekleri söktüm altındaki su geçirmez davlumbazı çıkardım bu geçme bi şekilde yerleştirilmiş baya bi zor çıktı yapışık değil takarkende hafif sert bişeyle vurarak taktım neyse silecek motoru ortaya çıktı orada bulunan yaprak çamur su vs herşeyi güçlü bi süpürgeyle çektim tertemiz yaptım alet edevat vardı motoru komle çıkardım ordan ve aküden bağlantı yaparak denedim gene çalışmadı tam elektrikçiye götüreyim derken dedim bi içini açıyım bi baktımki fiyasko komple paslanmış ve kurum yapmış derhal ince zımparaylan temizledim pasparlak yaptım kolletörü ve mıknatıslı dış kabı güzelcene diş fırcasıyla fırcaladım sonra toz moz kalmadı sonra taktım tabi fişe bi baktımki çalışıyor sonuç bakmadan etmeden sökmeden hemen motor siparişi verme peşine düşen insanlar 50 lira işçilik alıcak olup bi insanı stresten kurtarıcak insanlar var fakat kimse yanaşmıyor bugün sileceklerim çalışıyor başına gelen arkadaşımız olursa diye anlattım önce elinizden geliyorsa siz kendiniz bakın temizleyin pasını masını ondan sonra ustasına götürün emin olun ben o motoru taktırsaydım benim motoru tamir edip yarın bi gün başka birine ya elimde çalışan 2. el bi motor var onu 250 ye takarım istersen işçilikte dahil diyip malzemenizi yedirmeyin hayırlı forumlar

gercektende öyle servis de ustalar da her işin kolayına kaçıyor..

Eline sağlık gerçekten güzel anlatmissin

Geri