Vectra C 2004 fren hidrolik sıvısı değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cberi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar
aracı 38,000 km de almıştım.30 binde bir fren hidroliği değişmeli yazıyor kitabında.
Benimki kuvvetle muhtemel değişmedi.Bir zararı olur mu ?
Kitapta araca uyacak fren hidrolik markası ve tipi ne olmalı
selamlar

bilen yok sanırım
selamlar

Bu kadar çabuk değişmesi gerektigini sanmıyorum, motor yağı bile 30.000'de bir değişiyor bende.Yine de ustalarımız cevabı verir, bekleyelim

km olarak önemi yok nemli ortamda 3 yıl da degısmesı gerekır ama değişmesende frenınde bı anamormalılık olmaz.bosch dot4 hıdrolık yagı kullanılacak dot3 kesınlıkle olmaz.

km olarak önemi yok nemli ortamda 3 yıl da degısmesı gerekır ama değişmesende frenınde bı anamormalılık olmaz.bosch dot4 hıdrolık yagı kullanılacak dot3 kesınlıkle olmaz.
nasıl anormellik olmaz musa usta fren sertleşir fren hidroliği özelliğini kaybettiğinde daha çabuk ısınır ve fren merkezlerine zarar verir biz 2 yılda bir veya 60.000 km değiştiriyoruz sende böyle yapp.

dot 4 olacak

bana servis 45 de değişmem gerektiğini söyledi ama değişmedim , 60 binde değişecem bende

arkadaşlar böyle şeyler hayati unsurlardır.lütfen biraz daha dikkat gösterin.periyodik olarak 2 yılda bir yada 30 bin km.zaten fazla bir maliyetide yok.hepinizin hayatı değerlidir

fren hidroliğinin yapısının bızulup bozulmadığını ölen aletler var...fren hidrolik kabına sokuyosun yeşil ise hidrolik iyi kırmızı ise değişitirlmesi gerekiyor.

yaa ustalarımızın söledeği aralıklarda değiştirmek lazım!yada(aracı 2.el felan aldıysanız)hidrolik kalite ölçüm cihazlarıyla ölçtükten sonra ölçüme göre deiştirmek!

Geri