Vectra C 2.0T / 2.2

Tango_Charlie

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaslar,

aslinda Vectra C 2.0T'yi performans yüzünden almak istiyorum. Ama bu arac türkiye genelinde cok az bulunuyor. Bu sebepten aklimdan 2.2 ve 2.2 direct motora sahip araclar geciyor aklimdan. 147 ve 155 beygirliktir bu araclar ve torklarida 205 ile 220 sanirim. Bu araclarin performansi nasil? Kullanan arkadaslar yorum yazarlarsa sevinirim. Birde bu araclarin otomatigi manuele kiyasen nasillar? Yani otomatikleri de basarilimi? Vites gecisleri nasil vs?

Saygilar

Son düzenleme:
150 beygir için 2.2 motor taşınmaz bence

vectraları bilemiycemde yeni nesil performans araçlarında firmalar artık manuel üretmemeye özen gösteriyor yeni nesil şanzımanlar elektronik şanzımanlar ve zaten maksimum devirde maksimum performansı en doğru zamanda hiç güç kaybı olmadan sunan araçlar yani insan hatasını elimine edip aracı maksimum verimde sürücüye sunuyorlar..

teşekkürler.

bu aracı kullananlar bilgilerini aktarabilirler mi?

2.0T almanı tavsiye ederim. Hem manuel 6 ileri olması hem 2.2 ile kıyaslanamayacak derecede iyi performansı hem de atmosferfik 2.0 motorlarla neredeyse aynı yakıt tüketimi yüzünden oldukça memnunum. 2.2 lerin şanzıman sorunları ve umduğun kadar olmayan performansı yüzünden tavsiye etmiyorum..

son vergi zammından sonra 2.2 motor

evet vergi de cabası

2,2 vectralarda bir sorun vardi ama tam olarak hatirlayamiyorum cok problem yasayanlari duymustum yanlis bilgi vermek istemiyorum. bu yüzden 2,2 vectralar burda tutulmadi o yüzdende vectralar arasinda en ucuz satilan modeli.

2,2 dti larda pompada çok problem oluyordu.

en büyük sorun şanzıman diye biliyorum. zaten opelde easytronic şanzıman özellikle ikinci elde büyük risk.

Geri