vectra buldum nasıl sizce

aslan_7643

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
96 model vectra cd
sunroof lu,2.0 motor,lpg yok,150.000 km'de.
fiyat 14.000 tl

Daha ustaya göstermedim bi sizlere sorayım dedim,fiyatı nasıl sizce alınabilirmi?
ayrıca
araçta 2 hava yastığı var ve aynalar elektrikli değilmiş.cd'lerde 4 hava yastığı ve elektrikli aynalar olmuyomu?Bu araçtan kullanan,bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz.Aracı beyendim kaçırmakta istemiyorum

Hocam fiyatı pahalı, bide lpg taktırsan bu araç size neredeyse 16000 e gelir. Yerinizde olsam biraz daha araştırırım. Bende 97 cd vardı onunda çift havayastığı vardı ama aynalar elektrikli idi.

Vectra larda model yükseldikçe donanım seviyesi de yükselir.Yani bir üst modelde her zaman daha fazla özellik bulunur.96 modeller ilk çıkan uzay kasalardır.Araçta sunroof bile olmaması lazım, kendileri opsiyon olarak yaptırmışlardır.
Fiyata gelecek olursak, rakam biraz yüksek.Biraz daha pazarlık yapılabilir.

sunroof a kasalarda bile var.
98 modellerden itibaren 4 airbag ve birkaç tane daha ek donanım var ama diğerlerini şu an hatırlayamadım.
b2 kasalarda cd vs donanımlar da mevcut.

sunroof bildiğim kadarıyla 96 modellerde var diye biliyorum.
Birde sıralı lpg sistemi ortalama kaç tl ye takıyolar.

pahalı...

teşekkür ederim arkadaşlar anlaşılan araştırmaya devam.Bu arada 13000 tl ye kadar temiz düzgün vectra cd olursa alabilirim.
saygılar...

arkadaşım bende 96 cd var.çok memnunum 4 cam otomatik klima falan çift airbeg var.birtek sanruf yok.sanruflu olan 96 modellerde var.ama lpg olmayışı kötü aracın.birde renk çok önemli.96 uzay kasanın görünüm güzelliği ve rahatlığı üst modellerde bile yok.adı üstünde uzak kasa.üst modeller daha dar ve daha küçük hacimli.

Son düzenleme:
arkadaşım bende 96 cd var.çok memnunum 4 cam otomatik klima falan çift airbeg var.birtek sanruf yok.sanruflu olan 96 modellerde var.ama lpg olmayışı kötü aracın.birde renk çok önemli.96 uzay kasanın görünüm güzelliği ve rahatlığı üst modellerde bile yok.adı üstünde uzak kasa.üst modeller daha dar ve daha küçük hacimli.

evt lpg olsaydı iyi olacaktı,aracın rengi bej diyebilirim ama nasip artık hayırlısı

Geri