vectra b2 ye yeni kasa audi a3 17'' jant nasıl olur acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

61TS061

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben araca jant almak istiyorum ama yeni kasa a3lerin jantları çok hoşuma gidiyor ve orjinal sağlam bi jant almış olacağımı düşünüyorum uygun fiyata.. bide alıp parlak siyaha boyatsam bunları nasıl bişe çıkar acaba ortaya.. linkte var istediğim jant.. http://www.sahibinden.com/orjinal_audi_ambition_jantWQQaXQQ7226307WQQpXQQdisplayitem?keyword=orjinal

bana yardımcı olun pls..

walla jant göbeği falan filan uyuyorsa neden olmasın...ama bence çok telli siyahlı beyazllı bi jant senin arabayı alır götürür....

zevk meselesi bence süper olur. ben de düşünmedim değil. ancak sürtme yapar mı bilmiyorum.

güzel jant benimde hoşuma gidiyor. ama uyuyormu bence siyah olarak bi arkadaşımızdan rica et photoshop da aracın üstünde nasıl gözüküyor bi bakmak lazım

kendi jant larımızda güzel bence ama zevkler tartışılmaz gönlüne göre olur inşallah

böyle birşey olur işte
hfjhcc8.jpg

bence senin arabanın jantları gayet iyi.sen bilirsin ama bence gerek yok.zaten jantlar güzel ve uyum içinde

bi arkadaşım bunu siyaha boyasa görsek nasıl olur.. acaba yardımcı olabilecek fotoshop bilen.. ewet kendi jantlarımda güzel ama ben 17 istiyorum.. orj çok ufak gibi duruyo arabanın üstünde..

audi özentisi demesinler sonra tüm opelcilere ::)

Geri