vectra b1 anten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar forumda arttım marikan isimli arkadaşımızın açtığı konu sayesinde elektronik anteni söktüm baktım hiçbir sorun görünmüyor bağlantılarda ama anten çok kötü şehir merkezi dışında resmen çekmiyor trt bile yok.alternatif bir anten uygulaması yapabilirmiyiz acaba kaportayı delmeden

Ethem abim ön cama içten anten yapmış, benzer uygulama tavsiye ederim.

Anten ile radyo arasındaki bağlantıyı yapan kablo sağlam mı? Öncelikle bu bağlantının kontrol edilmesinde fayda var. Şehir merkezi dışı derken bulunulan yerin coğrafik yapısı da önemlidir, FM kanalları her yerde net olarak çekmez.

anten soketiyle teyp arasına güçlendirici takabilirsiniz ben anten bağlantısı yapmadan sadece güçlendiriciyle denemiştim normal bir araç anteni kadar iyi çekiyordu, anten ne kadar yetersiz olsada cihaza bağlayınca onunda katkısı olur.

savaş abi şehir merkezinde sorunsuz çekiyor,şehir merkezinden 15-20 km uzaklaşınca çekmemeye başlıyor dinlenmiyor biraz daha uzaklaşınca komple yayın gidiyor.teyp ten antene giden kablo sapasağlam kontrol ettim eektronik anteni de söktüm devre de ve bağlantılarda da sorun yok.galiba vectra b1 lerin anteni zayıf.

ethem abinin cama yapıştırdığı anten nasıl bişey acaba hemen bende yapayım

anten soketiyle teyp arasına güçlendirici takabilirsiniz ben anten bağlantısı yapmadan sadece güçlendiriciyle denemiştim normal bir araç anteni kadar iyi çekiyordu, anten ne kadar yetersiz olsada cihaza bağlayınca onunda katkısı olur.

doğru benim radyoda çekmiyordu güçlendirici takıldı çok güzel oldu

teşekkür ederim hemen deniycem

Ben tür antenleri asla önermem, eski model aracımın kaportasını deldirmeye kıyamadığımdan bu tür bir anten almıştım, sonuç alamayınca mecburen kaportayı deldirip adam gibi bir anten takmak zorunda kaldım. Burada olsaydın şu an boşta olan, fazla bir işe yaramayan anteni sana verirdim :). FM yayınları genelde zayıf oluyor, ben İzmir'in göbeğinde bile zaman zaman bu tür sorunlar yaşıyorum, yani demem o ki şehir merkezinde radyo net çekiyorsa anteninde bir sorun yok demektir.

Savaş abi, çok radyo dinlemem gerçi ama İstanbulda da, Ankarada da bildiğim ve dinlediğim 3-5 istasyonu sorunsuz bir şekilde dinledim bununla. Eski GLS'deski radyodan (orjinal anten) baya iyiydi.

Geri