Vectra B Titreme Sorunu

Hakan vectra

Kayıtlı Kullanıcı
45-Manisa
Arkadaşlar merhaba benim 1997 vectra B 2.0 benzin lpg li aracım lpg de stop ediyor rolanti de ise acayip düzensiz çalışıyor sarsıyor resmen sebebi ne olabilir

Benzinde bu sorun oluyormu

Benzin de sadece rolanti sorunu var

Benzin de sadece rolanti sorunu var
lpg yi arka vanadan kapatın biraz 50 60 km kadar benzinde kullanın bakın düzelicekmi

Van’a dan kapatmadım ama üç gündür benzinli biniyorum sabah lpg ye aldım 1km sonra tekleyince tekrar benzine çevirdim b

Rolanti sorunu hem benzin hem lpg de oluyor ama

üstad ilk etapta biraz vanadan kapatıp deneyin bakın düzelicekmi bujiler yenimi

Buji buji kablosu ve bobin yeni ayrıca rolanti sorunu var işte

Bende de benzer bir sorun şuan ortaya çıktı araç durduk yere lambalarda birden bi titremeye başladı bujileri vs yeni. daha öncede bi böyle gaz yemiyor hava çekemiyor gibi olmuştu hava hortumu gibi bir şey çıkmış benzinde de lpg de de aynı problem mevcut rolanti halince sanki nefes alamıyor gibi titriyor stop edecek oluyor. Harekete geçince aniden gaz verince bi titremesi var anlam veremedim. Ama gaz verdiğimde mevcut performansında da gitmiyor. Neden olabilir acaba.

Bende de benzer bir sorun şuan ortaya çıktı araç durduk yere lambalarda birden bi titremeye başladı bujileri vs yeni. daha öncede bi böyle gaz yemiyor hava çekemiyor gibi olmuştu hava hortumu gibi bir şey çıkmış benzinde de lpg de de aynı problem mevcut rolanti halince sanki nefes alamıyor gibi titriyor stop edecek oluyor. Harekete geçince aniden gaz verince bi titremesi var anlam veremedim. Ama gaz verdiğimde mevcut performansında da gitmiyor. Neden olabilir acaba.
Şarj dinamosunu bir ölçürmekte fayda var. Gerilim bazen conjektorden dolayı düşme yapabilir. Bu da rolantiyi etkiler.

Geri