Vectra B ses sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracım vectra b.Aracı gün içinde ilk kez kullanırken en ufak bi çukurda bile arka taraftan çok ses geliyor.Sanki yüksek hızda büyük çukura girer gibi...Bagaja baktım ses yapabilecek hiçbirşey yok.Fakat motor brz ısınınca o ses kalkıyo.Servise götürmedim henüz.Fakat geçen yıl süspansiyonla ilgili bi kapak değişimi olmuştu.Sizce sebep nedir?

Merhaba.soğuk havada benim vectra b den de arkadan gacır gucur ses geliyo.Süspansiyon soğuk havada sertleştiği için oluyo sanırım.amortisörlerin seside artıyor,ısınınca düzeliyor.

normaldir diyosunuz yani?

kardeş sogukken ses gelır. ancak oyle asırı bı ses olmaz vıraj kol lastıklerı bosluk yapmıs olabılır

eywallah saolasın

aynı sorun bende de önlerden gelio kulaklaurdan gelio sandım ama ısınınca bi de yazın ses olmuo

benimde tam tersi..
soguk havada ses cikmiyor. o neden olabilir?

Bendede aynı sorun var soğukken gıcır gıcır ses geliyo ısınınca geçiyor. Yazında yapmıyor.

myalciin' Alıntı:
Bendede aynı sorun var soğukken gıcır gıcır ses geliyo ısınınca geçiyor. Yazında yapmıyor.
o sesler genelde olur kardeş amartısor kulesınden yapıyor hava sogukken 5 kez kez o sesı yapacak kadar cukura gır havanın ısınmasına gerek yok o ses gecer.. ertesı sabaha gene yapar

halla halla bnde aracımın bagajındakilerin ses çıkardığı zannediyodum ama demekki herkezde aynı problem var ama ısınınca geçiyosa sorun yok demi
!!!

Geri