Vectra B motor ömrü?

bahadir_01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Vectra B 2.0 lerin motor ömürleri max. kaç kilometredir?
Kesin bir değer olarak değil tabi, tecrübelerinize dayanarak yaklaşık bir rakam var mıdır?

260.000 km suan arkdsın kullanılıo hala takır takır gıdıo:D

Düzgün kullandıktan sonra bence 500.000 km bile gider..

bi arkadaş 420 de yaptırmıştı geçen servis de sohbet ederken 260 da motoru açmışlar araba çökmüş diyodu demek ki sürücü 100 de 100 farkedio ama genel olarak 350den aşağı düşmez

normal kullanımda 300bın km rahat devırır
ancak 100bındede bazı gozlemlemeler vardır motorda kullanım cok onemlı
buna yok densede lpg nın katkısı var

bizim 97 gl şu anda 205.000 de yağ yakma vs duman atma yok çok iyi

arkadaşımınki 290.000 de oda öyle çok iyi ama bir arkadaşımda 160.000 de motor yaptırdı kulanımdan kullanıma değişir bakarsan bağ bakmazsan dağ olur misali

vectra gt aracım 270 binde bitek üst kapak değiştim duman atma yağ eksiltme yok benim bildiğim 500 bin kilometre düzenli bakımlarını yaptırdığımız zaman

benim eniştede var arabadan hiç anlamaz ve hiçbir bakıma tam zamanında gitmez, hatta kilometreler geçer. 2.0 motor çekişide iyiydi valla. araba 334bindeydi geçen sene. bu sene galiba 400bin olmuştur. opel varsa yola devam...

Ben bir usta ile konuştuğumda Opeller için 250bin sorunsuz gidip sonra motor 0lanp bi o kadar daha gideceğini söylemişti. Bu rakam misal 3 kasa bmwlerde 400bine çıkıyormuş dediğine göre. Bence iyi bakılınca gider problem çıkartmaz.

Geri