vectra b modül kontrol

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 98 vectra 2.0 cd var, camların ve açılır tavanın çift kilitlemeyle kapanması olayına, kimi vectracı arkadaşlar zaten o özellik var gibisinden cevap vermişler, bu özelliğin varlığını nasıl kontrol edebiliriz nelere bakmamız gerekiyor, eğer varsa nasıl aktif hale getirebiliriz...

Arabaya kilitledigin zaman komandali anahtarlarda dügmeyi basik tutarsan camlar ve tavanlar kapanmaya baslar tamamen kapanana kadar da basik tutarsin...Uzaktan komanda olamyan arabalar da ise kilidi kilitleme durumunda bekletirsen camlar ve tavan kapanmaya baslar..

benim aracımda uzaktan var, kapıdan kilitleyince anahtar kilitli konumda beklediği sürece camlar ve tavan kapanıyo ancak uzaktan kumandadan bu özelliği kullanamıyorum..

slm. benim opel vectra gls var kukanda ile kapıyo kilitleyince n camlar kapanıyodu ama şimdi kapanmıyo ne yapmam lazım kapıyı kilitleyincede kapanmıyo yardım ederseniz sevinirim

önce üstteki arkadasa yazım anahtarı kapıya sok bir kere kapatırsan kilitlenir kilitli pıozisyonda anahtarı tutarsan 2 3 snye camların ve sunroof kapanır bunu uzaktan kumanda ile yaptıgında anında kapatması lazım

diğer arkadas camların kodları sıfırlanmıs camlarını komple kapat kontagını kapat sonra sag ön camdan assaga basılı tut kontagını ac aynısını sıralı sekılde yap kod belırle işte boyle sonra o duzelıyo detaylı bırısı yazmıs sıtede var arastır gene yapamazsa bir elektirikciye gir yaparlar cok basıt para almazlar

benm araçta var fakat kumandadan basılı tutmadan kapıları kilitlediğim zaman camlar va sanruf kapanıyor. arayrı var galiba

sen ne ıstıyorsun kı kapatıyormus işte ahmet

abi kapatıyo da kilitleyince direk kapanıyo. ayarı varmı die sormuştum abi. belki bilen vardır arkadaşlardan :(

intaland kardeşim benim araçta öncedende belirttiğim gibi kapıdan işlemi yapınca camları ve tavanı kapatıyo, ancak kumandadan bu işlem olmuyo iki kere basıyorum, basılı tutuyorum ama olmuyo malesef..

Geri