vectra b ler kaç km gider (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masques

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sizce iyi bakıldığı sürece kaç bin km yapılır bu arabalarla ömrü nedir ? Bazıları 1 milyon km yapar bu arabalar diyorlar ama inanamadım sizce ?

eğer iyi bakılırsa ilk kapak açması bile 1 milyon km olabilir. yani 1 milyondan sonra daha 1 yada 2 milyon km daha gidebilir.sonuçta bloğu sağlam oldukça silindiri değiştir değiştir motoru yenile ve devan..

bilmiyorum ama bizim vectra 210.000km de sorunsuz gidiyor şu an.egr valfini temizlet temizlet kullan :D

Bizim vectra da 195.000 de bakalım daha ne kadar gidecek.Ve bizim araçların 200.000 bakımında neler yapılıyor acaba bilgisi olan varmı

eğer bakımları zamanında yapılıyorsa en az 1.000.000 km.gider.

astralar ne kadar gidiyor:)

Sağlam araba bunlar adam gibi bakımını yaptırdıktan sonra dünyayı gez ... :good:

Bizim vectra 2,0 yaklasık 800,000 km de motorda yapılmadı,her ay düzenli periyodik bakımları yag,su ,filtre ekleyip biniliyor.No problem yani.

bi omega görmüştüm nette kmsi 2milyon küsürdü

geçen aylarda autoshow dergisinde astra'nın 100 000 km testi yayınlanmıştı ve motordan övgü ile bahsetmişlerdi.Motorda neredeyse hiç yok denecek kadar az aşınmaya rastlanmış.bir tanıdıgımızın da 300000 km d vectra a'sı vardı ve sorunsuzdu..Bence bilinçli bir şekilde kullanılmış ve bakılmış bir opel motoru en az 500 000 km gider...

Geri