Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cikmacilarda adi insanlar adam 700 800 tl yazmis cikma orjinale sanki arabanin kendisi zaten 20.000 lira alinmiyorki ben sadece belki muadil tam uyumlu bildiginiz bi yer vardir diye sordum.
Cikmacilarda adi insanlar adam 700 800 tl yazmis cikma orjinale sanki arabanin kendisi zaten 20.000 lira alinmiyorki ben sadece belki muadil tam uyumlu bildiginiz bi yer vardir diye sordum.
Söylediklerinize katılıyorum..Daha önceki aracımın radyo butonu yoktu aldığımda..Çıkmacıya yolum düştü gitmişken onuda sorayım dedim adam 15 lira gibi bir fiyat söyledi...Sonra servisi ile irtibata geçtim ellerinde olduğunu 4,5 lira ücreti olduğunu söyleyince yuh demiştim...Yerine gitme imkanınız(çıkmacılar) varsa belki vicdanlı birine denk gelirsiniz..Düşük bir ihtimalde olsa aksesuarcılar...