vectra b.kilometre ile oynama.

ersin.brbr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 model vectra b aracım var.km 165000..ancak sanayilerdeki makinaya soktugumda km bilgisi 0(sıfır) gösteriyor.ayrıca kilometre bilgisi kapalı yazıyor..ustanın bana söledigi ise servisde km sıfırlama yerini kapatmıslar.ama km düşürüp kapatmıslar.ama düşürmeden kapatmıslar diyor..ne yapmak gerekiyo yardımcı olurmusunuz

çıkma kadran takan arkadaşın başına aynısı gelmişti diye ondan yapıyordur bizde de aynısı oldu ...

ustan sizi keklemiş... bizim araçlarımızda km bilgisi sorgulanamıyor ve beyin km'yi kaydetmiyor.

Aracın iç donanımı kendini eleverir bu tarz bi düşürme varsa,direksiyon simidi,pedallar,vites körüğü elfreni körüğü gibi.
bu işi artık herkes yapıyo geçiim dünyası diyolar sorunca,çok normal bişey gibi yapıyolar opcom cihazı ile bile oluyo bu iş,ben kendi aracımda denedim sıfırlandı tabi tekrar eski km ye aldım.
araç iyi ise çok takılma olan olmuş artık geri dönüş ihtimali varsa bilmem..

ustan sizi keklemiş... bizim araçlarımızda km bilgisi sorgulanamıyor ve beyin km'yi kaydetmiyor.

Aynen, bende çıkma kadran takmıştım, arızalıydı herhalde yükseltilemedi km. O yüzden geri iade etmiştik.

arkadaşlaleri cıkma kadran deil.direksiyon simit falan orjinal.ancak benım gosterdıgım ustanın bılgısayarı tam versıyon olmayabılır.opelin kendı servısıne gostermemı soyledı.
beyin km kaydetmıyorsa kompuset rapoırlarından cıkan km ne ozaman.gırmeye okadar vermeye gerek yok.beyın kaydetmıyorsa uzerındekı km orjınaldır

beyin km'yi kaydetmiyor. bu demek oluyor ki km ile oynanmışsa siz bunu anca düzgün servis kayıtları varsa km incelemesi yaparak anlayabilirsiniz. küçük bir htimal olsada direksiyonun, vites topuzunun ve pedallarda aşınmalara bakarak yorum yapabilirsiniz. başka yolu yok.

kim km oynarsa allah onun bin belasını versin... tekeri düz basmasın...

amin ;)

amin

Geri