Vectra b kalorifer

brtnertnc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar vectra b1 kullanmaktayım ve aracı çalıştırdıktan çoook uzun süre sonra ısınma görmekteyim ama ısınıyor yaani(petek falan zannetmiyorum) içeriyi hamam gibi yapsın istiyorum çorum kaloriferi gibi sizce ne yapmalıyım ve başka vectra b1i olan arkadaşlarında aynı sorunu var mı?

Son düzenleme:
Aracın harareti nasıl? Normal yükseliyor mu? Yükselmiyorsa termostat, yükselip de ısıtmıyorsa, kalorifer peteği diye düşünebilirsiniz.

Aracın harareti nasıl? Normal yükseliyor mu? Yükselmiyorsa termostat, yükselip de ısıtmıyorsa, kalorifer peteği diye düşünebilirsiniz.

orantılılar ama kışında hararet yok hiç anca yavaş yavaş artıyo lpg bile 6 km snra devreye giriyo yazın ise kalorifer hiç denemedim haliyle normal yükselen hararette ...

orantılılar ama kışında hararet yok hiç anca yavaş yavaş artıyo lpg bile 6 km snra devreye giriyo yazın ise kalorifer hiç denemedim haliyle normal yükselen hararette ...

6km normal bence, lpg kullanan arkadaşlar yorumlar.

Bende de aynı sorun var. Uzun süre ısınmıyor. Ama sonunda ısınıyor. LPG'ye geçiş 6 km biraz fazla geldi bana. Benim aracım 1-1.5 km'de geçiyor. Petekten olduğunu düşünüyorum ben. Tam tıkalı olmasa da yavaş yavaş tıkanıyordur herhalde...

termostat arızalı gibi duruyor. sökülmesi kolay bir parça. motor ustanız söküp baksın açık kalmıştır muhtemelen. benimde bir zamanlar öyle sorunlarım vardı. şimdi mis gibi... :)

Şimdi,

LPG olayının aynısı bende de vardı. Başlığıma bakarsanız gittim 50 lira bayıldım iki filtre+kalibrasyon vs vs o sorun çözüldü. LPG'ye geçiş süresi ve ısısını düşürdü usta, sorun yok.

Kalorifer olayınıza gelince, evet, bende de var o olay, özellikle uzun yolda hareret git gide düşüyor ve kalörifer de soğuyor. Ustama sordum, termostat dedi. Siz de kontrol ettirin, yan sanayi 50 55 tl orijinal GM 80 tl idi geçen hafta.

Kolay gelsin.

o halde ben bu hafta sonu bi sanayicilik yapayım en iyisi çünki dediklerinize göre normal birşey değil bu bende olanlar...

6 km hakikaten çok fazla LPG' nin bağlantı hortumlarını ve LPG beyin ayarlarınıda kontrol ettirmenizde fayda var sağlıklı bir sistem en geç 2 km sonra LPG' ye geçer diye biliyorum.

Son düzenleme:
Geri