Vectra B gls,cd&cdx sizce hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selcuklu_68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşların dediği gibi temizini bulmak gerçekten zor.Eğer temizi denk gelmezse hiç yaklaşmayın derim.Tamamen masraf kapısı olabilir.

Masraf kapısı gerçekten güzel tespit.İyilerini ayırt ederek özellikle araba alım satım işleriyle uğraşanlara yaklaşmamak gerek.Forum konularında da vardı dijital göstergeli araçların bile Km sinin düşürtüldüğü cihazlar varken memlekette ikinci el araba almak resmen kumar oynamakla eş değer oldu.Tabi sadece alım satan değil binicilerde de buna rastlamak mümkün.Adam eşşek niyetine kullanıyor satarkende bir anlatıyor akıllara zarar.Önceki arabam Golf idi benden önceki sahibinde iken araç motor aksamından dolayı pert olmuş ve bu benden sonra 3. kişide ortaya çıkıyor.Kısacası çok dikkat etmek gerek.Yoksa servisle kardeş olursunuz.:mad:

cd den şaşma kardeş ben yeni aldım cok memmunum...masrafı cok oluyor o başka...gm triger setini 150 ytl ye aldım yeni... en basit örnek sana...

Kısa ve öz olarak; CD en ideali.

cd den şaşma kardeş ben yeni aldım cok memmunum...masrafı cok oluyor o başka...gm triger setini 150 ytl ye aldım yeni... en basit örnek sana...
cd ile cdx arasında ne fark varki cd'den şaşmasın...

bence 2001 vectra 1.6 comfort ben çok memnunum. yakıtımda çok iyi,vergimde çok düşük. bende cdx hastasıydım.vergisi ve sanayi işleri 1.6 ya göre ağır olur diye 1.6 aldım. çok kişi çekişi az diyor, şunu unutmayın araç bakımsız ise 2.0 bile olsa gitmez.
bakımını düzgün yaptıktan sonra 1.6 derim. linkteki araç benim, cdx hastasıyım dedimya .aracımı cdx e çevirdim :) hemde tüm parçaları orjinal......
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=48166

paran varsa sanayicileri zengin edecek CDX

cd ile cdx arasında donanım olarak ciddi farklar yok. gls ise bunlara göre bayağı zayıf kalıyor.

:eek::eek::eek: yaa abiLer verdiğiniz LinkLere baktımda nooLmuş bu vectra Ların 2 eLLerine yaa çok düşmüş ben araba pazarına gittiğimde 99 modele 18_ 2001 modele 21 istediler bende satmaya niyetleri yok demiştim ama fiyatLar çok düşmüş:confused:

97 kasalarda cdx lerın cd den farkı 2,5 motor olması ayrıca cgu otomatık vıtes 2000 model cdx ler ıse bır oncekı kasaya gore tamponları sisleri ve farları farklı ıc donanım olarak aynı motor olarak 97 modelın vectra cd dekı motorun aynısı var bende 97 cd var cok memnunum opel alırken en onemlı dıkkat edecegız sey km dusuk olması vede fazla yıpranmamıs olması

Geri