Vectra B gls,cd&cdx sizce hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selcuklu_68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

selcuklu_68

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizce 97-99 vectralarmı daha makul yoksa 2000 üstümü sanırım efsane kasa diye tabir ediliyor makyajlı kasada deniliyor.97 kasalar daha cok hoşuma gidiyor aslında ama masraf cıkarır korkusu var cdxler daha yeni ve konforlu diye biliyorum. Birde performans olarak bu araçların farkı varmı ikiside 136 bg ama kasa olarak farklı sanki cdx, gls ve cd lere göre kalkışta dahamı hantal. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler....

Motor aynıysa, donanım performansta bir değişikliğe neden olmaz. Yani 2.0 136 bir Vectra alırsanız performansı hepsinde aynı. CDX tabi en dolusu ve gösterişlisi CD'de fazlasıyla yeter diye düşünüyorum o yaşlarda bir araba için. Ben CD modelini kullandım 6 ay. Hiçbir eksikliğini görmedim. Gayet dolu zaten. GLS modelleri biraz basit gösteriyor arabayı. Bence CD'den aşağıya düşünme. Temiz - düzgün kullanılmış bulursan problem yaşamazsın. Nazik kullanırsan aksine çok mutlu eder seni. Ama hırçın kullanıp ona bakmazsan o da gözünün yaşına bakmaz. Servisten kurtaramazsın arabayı. Çok konforlu arabadır. Süspansiyon sert yoltutuş ve darbe emişi çok güzel. Yol seside almıyor. Yeni model bir sürü arabaya 10 çeker. Kısaca temizinden bul gerisini düşünme, kolay gelsin. Saygılar..

Olunca CDX olmalı ama napalım biz ancak CD'ye biniyoruz:D
Valla temizini bul, paşa paşa bin. Ama bu piyasada biraz zor. Biz çok aradık tanıdıklara ama temizi çok zor bulunuyor...

97 CDXler 2.5 6 silindir 175HP. 2000ve üstü CDXler normal 136 HP.

Haliyle B1 Kasa CDX'ler daha performanslı

Benim tavsiyem 2001 CDX olur.Vectranın en dolu kasasıdır.

alırsan 2001 CDX manuel ama temizi

Arkadaşların dediği gibi temizini bulmak gerçekten zor.Eğer temizi denk gelmezse hiç yaklaşmayın derim.Tamamen masraf kapısı olabilir.

para sorun değil dersen 1.seçenek cdx-2.seçenek cd-3.seçenek gls... 1.6 sen bilirsin ama ben olsam almam performans alamzsın...ama vergi olayı var onuda düşün :)

Geri