Vectra b Geç Çalışma Sebepleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. Vectra b sahiplerinin görüşlerini bekliyorum. Benzin pompası haricinde, aracın ilk marşda çalışmamasına (özellikle sabah ve bekledikten sonra akşam) neler sebep olabilir?

Çok çok güzel. Demekki aracı ilkmarşta çalışmayan yok, kimse yazmadığına göre.

sebepleri bir iki neden olamzki..
temperatur sensoru olabilir,yakit basinc ventili olabilir,basincda kacak olabilir,kelebek modul konumu olabilir,ateslem sistemi,hava emme sisteminde kacak olabilir, hava emme debimetre diyorsunuz galiba o olabilir..yani bunlardan herhangi sebep yapabilir...

Aracı alalı 5 seneyi geçti, gerçektende şimdiye kadar hep tek marşla çalıştı. Sanırım araçta LPG sistemi var. (varsa ondan olabilirmi?)

bence kontole başlamanız gereken yer kesinlikle benzin basıncı.. ama araç çalışdıktan sonrada ara ara kesiklik yapıyorsa bujileri baktırın derim... aynı sorunu yaşadım çünkü..

benzin filitresine baktırın tıkanmış olabilir.

Aracı alalı 5 seneyi geçti, gerçektende şimdiye kadar hep tek marşla çalıştı. Sanırım araçta LPG sistemi var. (varsa ondan olabilirmi?)
Savaş bey merhabalar. Aslında öğrenmeye çalıştığım şey, yakıtla ilgili parçalardan benzin pompası ve filtre dışında hangi parçalar bakım ister veya bozulabilir.

Lpg varsa Lpg beyninden de kaynaklanabilir sabahları donabilir mesala benim araçta oLduğu gibi :D

Savaş bey merhabalar. Aslında öğrenmeye çalıştığım şey, yakıtla ilgili parçalardan benzin pompası ve filtre dışında hangi parçalar bakım ister veya bozulabilir.
Mesela ömrü biten bujiler olabilir.

Motor soğukken aracin geç çalişmasi öncelikle isi müşürünün ariza yapmasindan dolayidir. Ayrica tech2 kontrolu yaptirmanda fayda var.

Geri