vectra b direksiyon değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DR_703
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR_703

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra b 2.0 gls aracımın direksiyonunu cd modellerin kumandalı direksiyonu ile değiştirlmesi mümkün mü? bunlar birbirini tutar mı? çıkma yada orjinal bir direksiyon bulsak değişimi yapılır mı?

air bag te sorun olur mu mesela......yada cd modellerin teybi gls lerden farklımı....onuda mı değişmek gerekiyor....bağlantı noklataları tutar mı bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum

benim bildigim sorun olmuyor. direk degisebilir.. çıkmacılarda temizi bulunur elbet..

peki kumandaların çalışmasıiçin teybten bağlantı kabloları çekilmesi gerekir mi????

onu bilmiyorum. ama bence o tesisat hazırdır. baktirmak lazım emin degilim.

tesisat hazırdır ama zemberekten öncesine hazırdır... zembereğinide deiştirirsen olur... yalnız dikkat edicen direksiyonda zemberekte senin araba hangi tipse(makyajlı,makyajsız) onu alıcaksın... airbagde direk oturur ve çalışır... teypde farklıdır... glslerde car300 vardır bunu kumanda sistemi yoktur car400 ve üstü olması lazım ki direksiyondaki kumanda çalışsın...

uğraşmamıza değer mi sizce?????

50 lira zemberek
150-200 lira direksiyon
50 lirada direksiyon kumandası
100-150 lirada teyp
toplamda 350-450 lira arasında bir parayı yaklaşık aynı özellikleri olan bir teybi direksiyondan yönetmek için harcayacaksın... uğraştıracak birşey yok ama bu paraya değer mi? kimse değer veya değmez diyemez herkese göre değişir...

eyvalalh sağolasın en azından bilgilendirmiş oldun bizi ...

Dostum araban makyajsız kasa heralde sakın gidipte makyajlı kasa direksyonu alma herşeyi uyuyor hatta yerine bile takılıyor ama sıra airbag e gelince bütün hayaller suya düşüyor
ben cance nickli arkadaşımızdan almıştım saolsun yolladı bana çokta temizdi taktık ama airbag 2 tane tırnak yüzünden oturmadı yerine buna dikkat et kardeşim

bende direksiyon kontrol tuşaları var çok temiz ve sorunsuz 30tl verebilirim...

Geri