Vectra b diesel bakım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufuk 1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese slm araçım 2000 model b kasa 150000kmde aracımın motor yağı(GM 10w-40)kullanıyorum.bu yağla kaçkm gidilebilir.Ayrıca yağ,mazot,polen ve hava filtreleri kaç kmde değiştirilmelidir.Ben hepsini 7500 kmde değiştiriyorum acaba doğrumu yapıyorum hepinize tşkr kib

yakit filitresini polenfilitresini yagini yani hepisini senede bir degistir... erken degistirmek kesene zarar..yarari olmaz...

Son düzenleme:
arkadaşlar bu kadarmı ya daha fazla bilgi veremezmisiniz

arkadaşım genelde 10000 lik yağ koyuyolar aksatma ama erkenden de değiştirme

ben aksatmadan adam oraya sonra kaç binde gelcen dediyse 500 km önce gidiyom.adamlar 2 senedir benzin filtremi gerek yok gerek yok dierek değiştirmiyor. uyuz oldum... sonunda ben değiştircem.nerde olur bu benzin filtresi_?bide xenon far,far motorlarının yeri nerdedir_? :)

arkadaşım bende de dizel 1.7 corsa var ben her 10 bin km de bütün filtreleri ve yağı değiştiriyorum ( yağ 10 40 castrol)

arkadaşım genelde 10000 lik yağ koyuyolar aksatma ama erkenden de değiştirme

ben aksatmadan adam oraya sonra kaç binde gelcen dediyse 500 km önce gidiyom.adamlar 2 senedir benzin filtremi gerek yok gerek yok dierek değiştirmiyor. uyuz oldum... sonunda ben değiştircem.nerde olur bu benzin filtresi_?bide xenon far,far motorlarının yeri nerdedir_? :)
kerem bey benim araç diesel o yüzden bilemiyorumbenzin filtresinin yerini ama 2 senede uzun bir zaman bencede değiştirin kib

hepinize teşekkür ederim

Geri