Vectra B Çukurlarda gelen gıcırtı sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keskin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabam Vectra b cdx böyle hafif çukurlara felan girince arabanın arkasından gacur gucur sesler geliyo araba sallandığında oluyor . neden oluyor bu ses ne yapmam gerkiyor ? Çözümünü bilen varmı ve vectraların kronik sorunu mudur bu ?:mad:

kardeşim o arka emniyet kemerinin plastik aksamlarından veya pandizotun ordan gelebilir tahminim eğer öyle ise bunlar normal şeyler ;)

Dingil burçları bozulmuş...
Arka dingil komple sökülecek burclar tornacıda dingile cakılacak....
yani 1 gün ve tahminim 400-500 TL masraf...
2 kere başıma geldi :(
kışın dökülen tuzlar bozuyor.... kış çıkar çıkmaz alt yıkama yaptırmadığımızdan oluyor...

Dingil burçları bozulmuş...
Arka dingil komple sökülecek burclar tornacıda dingile cakılacak....
yani 1 gün ve tahminim 400-500 TL masraf...
2 kere başıma geldi :(
kışın dökülen tuzlar bozuyor.... kış çıkar çıkmaz alt yıkama yaptırmadığımızdan oluyor...

arka koltuklardan geldiğini sanıyodum ben, meğer sorun başkaymış eyvah ki ne eyvah :D

:/ gerçekten eyvah başka bir arkadaş müşürler pas tutmuştur ordan geliyodur demişti ama artık bi baktırmak lazım.

:/ gerçekten eyvah başka bir arkadaş müşürler pas tutmuştur ordan geliyodur demişti ama artık bi baktırmak lazım.

Araç dururken arkayı esnettiğiniz de gırc gırc diye ses geliyorsa, bu ses dışarıda daha az ama araç içi daha fazla ise dediğim gibi....
Başka birşey de olabilir... ama benim 2 kere başıma geldi :(

bızımkı araç içinden zor duyuluyor araç dısından duyuluyo

bendede aynı sıkıntı vardı burçlar değişecek luck marka tanesi 20 tlden 4 tane alıyorsunuz 50 tl de işçilikle işlem tamamdır yani yaklaşık 80 tl burç +20 tl lastikler+60 işçilik tmmdır :)

Ön takıma burclara rotlara baktırmakta fayda var.

ya bizim araç opel corsa c aracı arka yolcu tarafının ya sağın dan yada solundan sallayınca gırç gırç ötüyor nedendir ki oda?

Geri