vectra b cdx soför tarafı su alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayzekcdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayzekcdx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 model vectra b cdx model aracım var geçenlerde soför tarafında koltuğun altında su biriktiğini gördüm biri dökmüştür diye düşündüm fakar dün yine aynısı oldu muhtemelen bi yerden su alıyor sizce nerden sızıyordur?yardım ederseniz sevinirim

araca sonradan lpg alarm vb ek bir donanım takılırken motor ile direksiyon arasına kablo çekildiyse kablonun geçtiği yerden su alıyor olabilir....

araca sonradan lpg alarm vb ek bir donanım takılırken motor ile direksiyon arasına kablo çekildiyse kablonun geçtiği yerden su alıyor olabilir....

arkadaşa katılıyaorum. motor bölümünden içeri tesisat çekildiyse kaput amartisörünün orada içeri tesisat çekmek için bir plastik kapak var oradan almıştır.

arkadaşlar sorunu dün çözdük gittiğim bi döşemecide ön cama su döktük araçta lpg ve ses sistemi için kablo çekilmişti amatörce yapılan kablo tesisatı yüzünden su alıyormuş uyduruk bir silikon atmışlar tabi o da ne kadar tutar yeniden izolasyon yaptırdım yardımınız için teşekkürler.Birde aracanıza ses siteme yaptırısanuz çok dikkatli olun su kanallarının altından delik açtırmayın!!!ayrıca yarın birde döşemeciye gidecem ıslanan yerin sökülüp kurutulması lazımmış usta alt taraf çürür dedi aynı sorunu yaşıyan arkadaşalrın dikkatine kazasız belasız kullanışlar dilerim

aynı şekilde bendede vardı sorun çözdüm :)

lpg içn delilen yerden girdi

Geri