vectra b cdx kumandadan cam kapatma tech2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayzekcdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayzekcdx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçenlerde form da vectra cdx için kumandadan cam kapatmayı tech2 ile yapıldığını görmüştüm bugün servise gittim ustaya anlattım tech 2 yi bağladılar bir türlü camları anahtardan kapatmayı yapamdılar bide boş yere para verdim bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

tech 2 ye gerek yok. kapıları kilitledikten sonra (çift) kumandanın kapatma tuşuna basılı tut. cam sunroof ne varsa kapatır.

tech 2 ye gerek yok. kapıları kilitledikten sonra (çift) kumandanın kapatma tuşuna basılı tut. cam sunroof ne varsa kapatır.

eğer dediğin gibiyse valla ilk defa duyuyorum ve merak ediyorum ilk işim yarın denemek olacak. ilginç :confused:

ewt arkadaşalar kapatma tuşuna basılı tutarsan cam falan kapanır 2 defa basarsan da ne yaparsan yap kumandadan başkası açmaz hırsız kilidi diyorlar galiba kilit düğmesini yukarı etsen de açılmıyor

the İMAM

anahtarı kapıyı manuel kılıtledıkten sonra bıraz bekletırsende acık camları kapatır

Başkent soyluhan opel nevzat usta sana yardimci olabilir.

kumandadan kapatılabilmesi için tech2 ile arc opsiyonlarını değiştirmesi gerek

anlatayım..

tech2 yi araca bağladıktan sonra modeli giriyor(1999 veya 2000 model)sonra aracı omega b olarak seciyor(vectra b olarak değil omaga il vectra b nin merkezi kilit beyni aynı)sonra merkezikapı klitleme sistemine girip ordan arac opsiyonlarını değiştiriyor.elektrkli cam kurulu ve sanruf kurulu diye seciyor(varsa) bukadar sonra kapıları kumanda ile kapatığınızda basılı tuttarsanız camlar sanruf kapanıyor...

kumandadan kapatılabilmesi için tech2 ile arc opsiyonlarını değiştirmesi gerek

anlatayım..

tech2 yi araca bağladıktan sonra modeli giriyor(1999 veya 2000 model)sonra aracı omega b olarak seciyor(vectra b olarak değil omaga il vectra b nin merkezi kilit beyni aynı)sonra merkezikapı klitleme sistemine girip ordan arac opsiyonlarını değiştiriyor.elektrkli cam kurulu ve sanruf kurulu diye seciyor(varsa) bukadar sonra kapıları kumanda ile kapatığınızda basılı tuttarsanız camlar sanruf kapanıyor...
aynen katılıyorum kardeşime

arkadaşlar yarın deneyeceğim inşallah olur size bilgi veririm

Geri