Vectra b ateŞleme1,2,3,4 sorunu

m.kpln48

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalararanıza yeni katıldım öncelikle herkesi selamlıyorum.
Sonrada yeni aldığım aracımdaki sıkıntıdan bahsetmek istiyorum.
2001 vectra b ateşleme bobinini alınca değiştirdik bujiler ile birlikte. Sonrasında aracımda istop etme problemi oldu ve marş almadı bi müddet. sonrasında beyinde çıkıp ateşleme bobinine giden kablo demetini sarsınca düzene girdi. kablolara baktık bişey gözükmüyor sardık kapadık gene aynı probleme devam etmekte ve ATEŞLEME 1 ATEŞLEME 2 ATEŞLEME 3.. arızaları vermekte. Gittiğim ustalar Beyin arızası dedi. yardımcı olabilecek başına gelen varmı?

Saygılar..

Bobin ,kablo veya bujilerde sikinti olabilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim zamanla beyindeki lehimler atıyor yada temassızlık yapıyor. eğer elinden geliyorsa yani elin havya ve lehim tutuyorsa hepsinin üzerinden tek tek geç gözle görürsün deforme olmuş yerleri zaten sonra tak çalıştır muhtemelen çözülür sorunun eğer beyindeyse problem. öteki türlü beyin arıza pek yapmaz beyin arıza dedikleri lehim kopması yada yollardaki kılcal damarların geçirmemesidir. sen yapamam diyorsan tamirci bile yapabilir bunu.

Kablo sıralamasını kontrol edin. 1-4-2-3 aklımda sıralama. Sorun bu değilse ya tesisat, yada beyindir.

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra sorunu çözdük sıkıntı ateşleme bobinine giren kablonun temassızlık yapmasıyla ilgiliymiş

Geri