Vectra B 2000 Coolant Level

u_özdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.Sorunuma gelince aracım aldıgımdan beri coolant level hatası veriyor.Yani soğutma suyunun eksikliğini bildiriyor.Bence sorun yedek su deposunun müşürünün arızalı olması.Buna yedek su deposu mu denir neyse artık onu nerden bulabilirim komple takım olarak ve fiyat ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

su deposunun altında mıknatıs özelliği ile çalışan siyah bir sensör fiyatıda ortalama 25 ile 50 tl arasın...

su deposunun altında mıknatıs özelliği ile çalışan siyah bir sensör fiyatıda ortalama 25 ile 50 tl arasın...

Ufuk kardes bir cok aracda o tur sorunlar mevcut.
Anlasilan o ki sensorler zamanla kirec vs nedeni ile bozuluyor.

Ancak uyarmayi gerekli gordugum bir husus var.
Benim Astra Editiondaki seviye sensorunu altdan degistirken farkettim ki acilan kapagin altinda degil ve deponun (ustdeki kapaga gore) farkli yerinde ve icden kapali ve mudahale imkani yok. Bunu neden soyluyorum resimdeki sensoru alip altdan sokup takmak kolay bir is. Ama sensorun ust tarafina takilmasi gereken dairesel (minik bir simit seklinde) bir parca var onu takamayabilirsiniz.

Kisaca onerim, Deponun kapagini acinca baktiginizda sensoru gormuyor iseniz, deposu ile birlikte almanizdir.

Ekli dosyalar

• SP_A0264.webp
    SP_A0264.webp
    6.9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Geri