vectra a vites topuzu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilakel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halilakel

Kayıtlı Kullanıcı
33-Mersin
vites topuzunun deri kısmı çatlamış; silikonla yapıştırmaktan bıktım; elimde type r marka bi topuz var set halinde onu takmak istiyorum ama galiba topuzun o deri kısmının yanı sıra iç kısmındaki o sarı plastik parçayı da sökmek gerekiyor; yoksa yeni topuz oturmuyor yerine; burayı nasıl sökebilirim.? herhangi bi tırnağı v.s. varmı yoksa o plastik kısmı sökmeden mi takmak gerekir...?

topuz derken piramit şeklindeki deri kısmı kastediyosan ön ve arka tarafta tırnakları var..çekince hemen gelmesi lazım..

type r yi falan boşver, ben elfreninin derisini değiştirdim 8-9 ytl bişiydi..

hayır deriden bahsetmiyorum senin dediğin körükler ; onları deriden yaptım ben ve değiştirdim ; bahsettiğim kısım vitesi tuttuğumuz kısım ; hani şu üzerinde 1-2-3-4-5-R yazan kısım...

hımmmmm anladım...valla onun jet taşıyla falan kesenler var (opelci) :D

yani orayı keseyim mi sonra problem çıkmasın; geri vites mandalı falan sorun çıkarmasın..?

ben sökmedim ama arkadaşın arabasında sökmüştük keserek bayağı uğraştırıyor kesmeden çıkaramadık

bence kesme... bilen birine git... hidrolikdireksiyon ve vitesciler var... ama orda varmı bilemem... ayarlarlar... sanırım orjinali biraz pahalı diye biliyorum ben...

Geri