Vectra A Rölanti Ayarlayici Sorunu???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eyup01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Üstatlar 93 vectra s-gl aracımda klimayı çalıştırdığım zaman aracımın rölantisi 9 devirden 5 devre iniyor ve aracın motoru bayılıyor sarsıntı yapıyor (VECTRAM LPG Lİ) ustama gösterdim rölanti ayarlayıcın görev yapmıyor dedi ve klimacının tamir edebileceğini söyledi.
Sizce rölanti ayarlayıcımda ne gibi bir problem vardır üstatların yorumlarını bekliyorum. yaptığınız ve yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden teşşekkürler.

rölanti motoruna balata spreyi sıkıp temizleyin
sprey 5ytl parçacılarda

aracınız karbüratörlü olduğu için rölanti ayarlayıcısı yok diye biliyorum,iyi bir ustaya karbüratörü temizletip ayarlattırırsanız düzelir...

Halil Arkadaşim Bendede Senin Arabanin Aynisi Var 93 Avrupa üretim 1.8 90 Hp Klimali Usta Rölanti Ayarlayici Var Dedi Ama Tam Emin Değilim Klimayi Açinca Araba Bayiliyor

araç karbüratörlü ise rölanti ayarlayıcısı benim bildiğim kadarıylada yoktur rölanti devresi vardır yani kelebeği vardır kelebiği boğazı söküp balata spreyi ile temizleyin kurum yapmış olabilir...saygılar...

arkadaşım sorunun için iki tane başlık açmışsın diğerine yorum yaptım..birazdaha dfikatli olursan daha iyi olur..forum da başlık kalabalığı olmasın

Arkadaş eger karbüratörlü ise rölanti motoru diye birşey yok...
Karbüratörün üstünde klima için ayrı pomba var o bozulmuştur. Klima pombası içindeki diyafram patladığında dolayı emiş yapmıyor o yüzden devrin düşüyor...
Karbüratörcüne götür bir baksın da içindeki diyaframı değiştirsin..Yada yenisi al taksın

Üstatlar 93 vectra s-gl aracımda klimayı çalıştırdığım zaman aracımın rölantisi 9 devirden 5 devre iniyor ve aracın motoru bayılıyor sarsıntı yapıyor (VECTRAM LPG Lİ) ustama gösterdim rölanti ayarlayıcın görev yapmıyor dedi ve klimacının tamir edebileceğini söyledi.
Sizce rölanti ayarlayıcımda ne gibi bir problem vardır üstatların yorumlarını bekliyorum. yaptığınız ve yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden teşşekkürler.

KARBİRATÖRÜN ÜZERİNDEKİ KLİMA VAKUMU BOZULMUŞ YENİSİNİ TAKTIK DÜZELDİ. 150 YTL YE MAL OLDU.

Geri