Vectra A kullanım Kılavuzu

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Arkadaşlar koca opelim.net sitesinde vectra a kullanım kılavuzu olupda gönderecek bir arkadaş yok mudur ???

Anlaşılan o modellerde kullanım kılavuzu yokmuş galiba. Valla Celaleddin ben de 1991 model 2.0 vectranınkini aradım ama bulamadım. Çok zorda kalırsam 1998 modelinki ile idare etmeye çalışıyorum. Aynısı olmasa da az çok bazı konularda fikir verebiliyor.

Valla Savaş abi ben arabanın herşeyini fazlasıyla biliyorum ama elimin altında bulunsun dediydim..kocaaaaa forumda kimsede yokmuş ilginç...

Vardır elbet, sabretmek lazım..Bende Opelden istedim, dün kargoya vermişler bugün yarın gelir sanırım, bekliyoruz...

Arkadaşlar koca opelim.net sitesinde vectra a kullanım kılavuzu olupda gönderecek bir arkadaş yok mudur ???

Selam Arkadaş benim arabada bir tane var....Eger kendine bir kopya yaptıracaksan sana yollayabilirim ama bazı sayfaların mürekkepleri aktığından okunmuyor...

özelden mail adresini verirsen göndereceğim kardeşim

ok mesaj attım..

bende istiyorum bende istiyorum size zahmet banada gönderirmisiniz gökte ararken nette buldum sizi valla

e-mail 117 sayfa olunca dosya fazla diyor.Konu hakkında yardımcı olursanız iyi olur.uğraştım zipledim ama olmadı

msn den yolla o zaman ?

Geri