vectra 98 gls kadran sınyal oynamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arshop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arshop

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar 98 glc vectramiz var arac ta cd calar var kablolari duzensiz idi temizledim bir gun sonra fark ettim klmt devir saati sinyal ve ariza okuma soketine pc de baglayamiyoruz ve bunlar calismiyor siteden bilgilere baktim orjinal teybin soketine bir kablo vardi onu taktim calisti 1 saat sonra geri gittii baktim ettim cikama dim isin isinden kontagi ileri yaptim ondada bir oldu ama simdi oda degil sanirim kontak oanda denk geldi belki gostergeyi soktum filmini ince zimpara attim kastim az tam otursun diye ama gelen giden yok ne deriz bu duruma

Selam arkadaşlar 98 glc vectramiz var arac ta cd calar var kablolari duzensiz idi temizledim bir gun sonra fark ettim klmt devir saati sinyal ve ariza okuma soketine pc de baglayamiyoruz ve bunlar calismiyor siteden bilgilere baktim orjinal teybin soketine bir kablo vardi onu taktim calisti 1 saat sonra geri gittii baktim ettim cikama dim isin isinden kontagi ileri yaptim ondada bir oldu ama simdi oda degil sanirim kontak oanda denk geldi belki gostergeyi soktum filmini ince zimpara attim kastim az tam otursun diye ama gelen giden yok ne deriz bu duruma
söküp takarken kısa devre yaptirmiş olabilirmisiniz astrada başima geldi aynı olay benim sigorta atmiş değiştirdik sorun çözüldü

Valla abi sigortalar hep saglam her yere baktim yokkkkkkk oralara gelene kaadar tesitattaki tum kablolara baktim aceba teypten başka ceryan alinacakmi

Sorun kontak cikti termik bozuk termigi soktum kontak kitledi simdi onu nasil acariz ugrasiyoz bakalim ama yuzde yuz kontak gibi

Arkadaşlar termik degisti kontakta tamir oldu sorun gitti sadece suan gaz ibresi kontagi kapayinca takili kaliyor harelet ve yakit ok onlarda sorun yok vu klmt sayaci ana degil sifirlayip baktigimiz oda her kontagi acip kapamada sifirliyor aceba ne olabilir.sol ana kablolari actim su almis orlardan ici sulu idi temizledim bir parcada kirilmalarda vardi kablo dipleri soketten yani ondan sonra kontak birinci konumda sintal isigi yaniyor simdi ikincidede mar edince gidiyor suan ki sorun bu ne dersiniz acebaaa

Geri