Vectra 200.000 bakımı ile ilgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bizim vectra 200.000 km oldu.Bunun 200.000 km bakımları nelerdir?Nerelerine baktırmalıyız?Yardımcı olursanız sevinirim.

valla benim vectra a 94 model 255.000 km de..radyatör yan bakaliti çatlamıştı onu ve dış akis kafalarını değiştirdim..onun haricinde standart bakım yaptırdım..bosch servis motor kompresyonu için sorun yok km ye göre çok iyi dedi..onun haricinde egsoz ve ön takım bakımları falan işte..

saygılar...

Arkadaşlar daha detaylı bilgisi olan varmı

bir önceki bakımın da neler yapılmışşa onları takıp edecek sekıldekı bakımlarını yenıle trıgerın zamanı perıyodık bakıma göre yenı degısmeıs olması lazım ama sırası duzgun gıtmmemısse degıstır. yanı öle su parcayı değiş diyecegım bı parça yok. kontrol olup bozuk parclar degısecek.

Bakımların km'lerine göre kesinlikle şu değişir diye birşey yok. Zaten araç çok km yapmış olduğu için ordan burdan ufak tefek şeyler çıkabilir. Onlara baktırmak gerek.

Her 60.000 km'de mutlaka trigger değişmeli, en ölümcül parça odur. Eğer 180 bin'de değiştirdiyseniz sorun yok. Fren balatalarını kontrol ettirin mutlaka.

araç 200 bin oldu diye bir sürü parça değişip bir sürü para vermenize de gerek yok.

Geri