vectra 2.5 için landırenzo lpg ye ne dersiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar kısa bir süre önce aldığım 1997 vectra 2.5 cdx için lpg sistemi araştırmaktayım prins çok pahalı ve antalyadaki distiribitörü pek iyi montaj yapmıyor deniliyor ? bu arada landırenzo ( tüm ekipmanlarının italyan olduğu söyleniyor ) enjektörlerini inceledim bosch marka ve çok düzgün görünüyor.bu marka hakkında bilgisi olan veya değişik önerisi olan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum. ap (alman) spor helezon taktırdım bu arada çok sert oldu ne yapabilirim.acil önerilerinizi bekliyorum lpg markasına karar vermek zorundayım ilginize şimdiden tşk.ler sağolun

forumlarda aratırsan pek çok bilgiye ulaşırsın...araban hayırlı olsun...

NE KADAR DIYOR FIYATI
VE BENCE PRINSTEEN BAŞKA TAKMA O ARACA V6 YI BAŞAK LPG KALDIRMAZ SANA TAVSIYE PRINSE NE KADAR ITIYOR landırenzo YA NE KADAR ISTIYOR

landirenzo çok sesli çalışıyor(lpg enjektörleri) . ama sistem olarak çok güzel. zaten zavolli felan senin arabayı kaldırmaz. 2500 motor olduğu için. landirenzo nun şu an servis sorunuda yok. Benim sistem zavolli ama senin arabaya landirenzoyu öneririm çünkü daha iyi.
ben bir araştırma yaptım landirenzo özellikle 150 bg nin üstündeki araçlarda mükemmel.

prınss taktır arkadasım ........
dıgerlerınde sıkıntı olıuyor

prins..........

arkadaşlar prins 2 700 ytl ve antalya daki distribütörü pek güven vermiyor landırenzo 700 ytl daha hesaplı.birçok arkadaş montajın çok önemli olduğunu söylüyor landırenzo takan arkadaş daha önceki aracıma tartarini takmıştı ( bora ) çok başarılı olmuştu.landırenzo yu uygulatan varmı ? lütfen yardım edin arkadaşlar karar vermem lazım.değişik önerileri olanlarıda bekliyorum şimdiden çok sağolun

Ben landirenzoyu 30.000 kilometredir kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.Motor arıza lambası hiç yanmadı.
Aşırı derecede memnunum.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar herhalde landırenzo taktırıcam denedikten sonra sizinle paylaşırım. 2.5 vectra nın motor elektrik tesisatı ile sorunu olan olursa paylaşalım o konuda epey sıkıntım oldu ancak yeni tesisat alarak çözebildik tşk.ler

Geri