vectra 1,6 comfort donanımları aynı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filozof06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler arkadaşlar.2003 model vektram var.yanlız kitapçiğından birşey anlamadım.donanım özelliklerinde abs den hariç neler car.bana yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar bunlarda mesela eps,bas gibi özellikler standartmı.

ben hiç opelin vektra diye bi modeline rastlamadım :D confort ise hiç duymadığım bişey..

duymadıysan öğren arkadaşım ozaman

duymadıysan öğren arkadaşım ozaman

Abi, bazı kelimeleri türkçe okunuşları ile yazmışsın,(vektra..confort.) İbrahim abi de öyle yazmanın yanlış olduğunu vurgulamak istemiş.Gerginlik çıkmasına gerek yok.:dinle:

2003 Comfort Vectra'da ESP yok. Elegance versiyonlarında var.Sadece ABS standart diye biliyorum ben. Vectra Csi olan arkadaşlar donanım konusunda yardımcı olacaklardır.

iyi günler arkadaşlar.2003 model vektram var.yanlız kitapçiğından birşey anlamadım.donanım özelliklerinde abs den hariç neler car.bana yardımcı olursanız sevinirim.

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır

duymadıysan öğren arkadaşım ozaman[/QUOTE ]

İbrahime bu cıkısınız sert olmus

Aynı araca sahip arkadaslar va yardımcı olacaklardır ıyı forumlar

yok abi sert bi durum yok.. ama arabanın sahibiysen en azından adını düzgün yaz dimi.. türkçe okunuşlarıyla bile yazmamışki confort nedir :D

yok abi sert bi durum yok.. Ama arabanın sahibiysen en azından adını düzgün yaz dimi.. Türkçe okunuşlarıyla bile yazmamışki confort nedir :d

yani ibocum varsa bir durum sivasda yasadigimiz belli edelim degilmi ...

abiLer gerginlik yaratmayın yaa haa vectra hea vektra 2 side aynı yola çıkıyo zaten:D:D:D

Konu başlığı düzeltimiştir.

Üye tanıtımı olmadığından başlık kilitlenmiştir. Üye olurken ve forum kurallarında da belirtildiği gibi, kendinizi üye arşivi ana başlığı altında tanıtmanız gerekmektedir. Tanıtım süresince mesajlarınız görünmeyecek, başlıklarınız kilitli kalacaktır. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri