Vauxhall Astra G Bertone Arabaya bayıldım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aşşağıda vereceğim linkte İngiliz bir arkadaş Bertonesi ni paylaşmış...Bende hoşuma gittiği için sizinle paylaşmak istedim..Yalnız birinci sayfanın sonunda motora bir haller olmuş...Hatta bir parça kopmuş bu nedir bilen varmı acaba.....Bu arada adam 2 . sayfada corvetle yürüyor...

http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=81749

Paylaşım için teşekürler Mutlu,araba ayna gibi parlamış...
boxing.gif

ResizeofDSCF1713.jpg

araba guzelmıs ama sonunda bloktan pencere açmış:)

Adamlar dehşet araba yapmış helal olsun paylaşım için teşekkürler

Valla sığoş gerçektende süper...Para oldumu herşey oluyor yaa..Adamlar gerçekten cok iyi iş cıkarıyorlar...O eksoza bayıldım..helal olsun adamlara..:alkis::alkis::alkis::alkis::good::good:

araba guzelmıs ama sonunda bloktan pencere açmış:)

:D:Dhaklısın Musa..turbo daha rahat nefes alır :)...turbocular aman forged ( çelik dövme ) pistonsuz ve kolsuz dikkaat

bu arada bu araç ya corvette c5 veya c6 yla hemen hemen beraber yürümüştü..videosu vardı...

edit: eheh:) ben koymuşum hatırladım.. c5 miş ve saliseler ile geçilmiş...

Son düzenleme:
çok iyi kardeşim ya kapılarında lds olması lazımozaman warya deli olur .lds li bi kapıdan inmek çok istiyorum ya inşallah nasip olur D:d.

Bertone duruşuyla,çizgileriyle bambaşka bi araç yalnız 888 in son hali hiç iyi değil bence tabiki dış görünüş sadece :D
opel0045ss3.jpg

Valla arkadaşlar sitede çok iyi araçlar var..Aslını isterseniz ben onların yaptığı işlemleri fotolayıp detaylı bir şekilde yansıtmalarına bayıldım....Tabii bu yaptıklatı tamamen maddiyata ve rahatlıga dayanıyor..Ben mesela param olsa dahi bu değişimleri yapmaya belkide cesaret edemem..

Geri