vallaha bıktım!!

cooleagle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar. yine bi sorum olcak sizlere cevaplarsanız çok makbule geçer.
aracımla 70 km yi geçince sol onden rüzgar ıslık sesi gibi bises geliyor..:sorry:ne olabilir lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler..aracım 2005 asrta hb 92000 km de 82000 de bakım gördü elegance..:cry:

demek ki ruzgarin siddeti ile ilgili birsey.eger on cam onceden degisti ise yeni takilan on cam icin sesin geldigi tarafta bi aciklik birakilmis olabilir.diger yandan kaloriferlerden de geliyor olabilir.

ön cam orjinal değilse yada kapı camlarının fitillerine bakın bir...

kapı fitillerini bi kontrol edin ezik yırtık falan varsa olabilir. birde kapı ayarı ile oynandıysa belki dısarı doğru çok alınmıs ve böylece fitilli tam sıkıstırmıyor olabilir.

slm arkadaslar. yine bi sorum olcak sizlere cevaplarsanız çok makbule geçer.
aracımla 70 km yi geçince sol onden rüzgar ıslık sesi gibi bises geliyor..:sorry:ne olabilir lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler..aracım 2005 asrta hb 92000 km de 82000 de bakım gördü elegance..:cry:

Kapi fitillerine bak,ama büyük olasilik kaloriferi kapatma kapigi arasi bosluk yapiyor ordan rüzgar kaciriyordur....havalandirma (iceride sicak soguk ayari kapakcigi var emme valfi ile calisiyor) o tam kapanmassa ordan gelen rüzgar ses yapiyordur...

seviyorum bu formu çok teşekkürler

süratli iken bende de aynısı olurdu.Kapıda yamulma olmuş düzeldi ses gitti

bu kapilardaki lastiklerin eskimesinden boyle seyler olabilir mi arkadaslar?
benim arçatada tüm camlar kapali iken hizli giderken sanki cam az açikmis gibi rüzgar sesi geliyo.. ne cam degisti nede baska bisey..

ayna kapağına bak tam oturmamışsa ondan yapıyodur muhtemelen aynı şikayet bende de vardı tırnaklarrı yerine tam oturttum bişey kalmadı.

Geri