Uzun yola çıkacağım..

adnanguclu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar herkese..
Arkadaşlar Çarşamba günü aracımla Karabük'e gideceğim fakat bakım zamanım geldi ama geldikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.Su anda 15100 km de arabam bu halde gidip gelsem sorun olur mu sizce?11000 kmde iken servise gitmiştim ve usta biraz yağ eklemişti yağ azalma söz konusu değil yani.
İkinci olarakta araçtaki km göstergesinin üzerinde 15000 km ye gelince bir yazı çıktı.Kontak verince bir süre InSp gibi bir şey yazıyor tam anlayamadım ne yazdığını ama sanırım bakım uyarısı?
Herkese teşekkürler.

evet o bakım uyarısı ancak nazikçe gelip gidersen bişey olmaz..

bisey olmaz rahatça git gel
ben benim trigier ses yapıodu arabanın yağını kendim ekliyodum yaklasık 20,000 km dir o halde kalktım gittim kayseriye geri gldim hiç bisey olmaz

sen genede dikkat et iyi yolculuklar

sen genede dikkat et iyi yolculuklar

sizin uyarıda amerikan filmlerindeki son anda esas oğlanı durdurup söylenen "hey John, . . . . dikkatli ol!" gibi olmuş :D . bence bi evin önünde kaputu açıp yağ seviyesine, soğutma suyu, fren hidroliği seviyesine falan bakarsanız daha uygun olur. Sensörlere güvenipte ihmal etmeyin, sensör dediğiniz plastik bi şamandıradır, bazen takılır, en mantıklısı manuel tetkiktir. Kayış ya da zincir değişimi km sinde değilsiniz o yüzden bence kontrolden sonra sorun olmaz.

şimdiden iyi yolculuklar.

madem ki çarşamba günü gidiceksin daha vaktin var bence bir ara servise uğrayıp bi baktır arabana illa bakıma sokmana gerek yok sağına soluna baksınlar seninde için rahat olur böylece :good:

hayırlı yolculuklar.. bence gitmeden servise gir cık.. aradan cıksın ;)

Ben bugün servise gideyim sağına soluna baksınlar o zaman.Bu arabayı alırken millet o kadar Astra'lar sorunlu arıza çıkarıyor falan dedi daha tık yok..bakımı geldiği halde bile gitmiyorum zamanında bir şey olmuyor.
İlginiz için teşekkürler:)

Bu arada karabük kaç km?giden gelen falan var mı hiç yollar nasıl:)

birader otobandan gelmeyi düşünüosun herhalde.ankaradan karabük otoban dönüş yeri 150km civarı,istanbuldan 300km.gerede kavşağından içeri girceksin,orası da 100km'yi geçmez..

gel abi gel karabüke gel bende karabükün safranbolu ilçesindeyim yalnız otobandan ayrıldıktan sonra yollar pek iyi değil ama karabüke yaklasırken düzeliyor.biz 5 saatte geldık 100 geçmeden.

Geri