Uzaktan Kumanda İle Marş. (fikir istiyorum)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama şu çok önemli. arabayı viteste unutmaman lazım. bence yaptırman iyi değil. Çünkü nasıl olsa er-geç arabayı viteste unutacaksın ve sonunda sorun oluşacaktır.

ama şu çok önemli. arabayı viteste unutmaman lazım. bence yaptırman iyi değil. Çünkü nasıl olsa er-geç arabayı viteste unutacaksın ve sonunda sorun oluşacaktır.

onu kullanacak abi düşünsün:D bunu kullanacak abinin ilk denemesi değil bu. daha önce kartalada yapıp uzun süre kullandı. yani alışkın..

otomatik cikleyi bilmiyorum belki sorun vardır ondan çalışmıyodur. musanın (astrammm) dediği gibi...

Geçen gün aracımı park edip kısa süreli bir yere girdim. İşimi halledim arabamın yanına gelirken arkama bir araç park etti. Adam kumanda ile kapıları kapatmak için dümeye basmasıyla arabanın marş etmesi bir oldu ve benim arabaya çarptı. benim araba da öndekine çarptı. Ancak hiçbirşey olmadı sadece bana arkadan çarpan araba kırmızıydı onun boyası benim tampona geçti o kadar öndekinde birşey yok.
Yani bu kumanda ile arabayı çalıştırmak bu tür kazaları da doğurabilir...

Ya bu aslında çok güzel bir uygulama. Ayrıca bunu yapan adamlar vitesteyken çalışmasını engellicek bişi yapamıyolarmı ki? Walla ben isterdim öyle bi özellik olmasını açıkcası. ne güzel sabahları arabaya biniyosun, araba çoktan tüpe geçmiş :)

mustafa o espace ın pompasında emiş sistemli otomatık jikle olması lazım bi kontrol edın sıyah bı dıyafram var pompanın uzerınde

mustafa o espace ın pompasında emiş sistemli otomatık jikle olması lazım bi kontrol edın sıyah bı dıyafram var pompanın uzerınde

saol musa bakarız. umarım öle hallolur

Selamlar

kardeş aynı sıstem bende de var hava soguk oldugu zaman kumandadakı motor calıstırma dugmesıne uc sanıye basılı tutuyorsun o normal gaz verırmıs gıbı arabayı rahat bır sekılde calıstırıyor sadece basılı tut mars sesınıode duyucaksın hadı kolay gele..

evet hiç bi fikir çıkmamıştı o konuda hatta bazı arkadaşlar gereksiz bişe demişti. ama ferrari 599 GTB de aynı sistem var. önce kontağı anahtarla açıyosun. sonra start butonu ile çalıştırıyosun. biz yapınca gereksiz oldu işte

Mustafa üzülmemek elde değil .:( Ama yinede üzülme diyorum,Senin girişimci ve arge çalışmalarını takdir ediyorum,Unutma ki meyveli ağaç taşlanır.
Bildiğin yolda devam et. Her zaman çalışan başarıya ulaşır.ALLAH yardımcın olsun.:alkis:

Geri