Uzaktan Kumanda 2 Kere Basinca

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Uzaktan Kumandaya 2kere Basmak Ne Işe Yariyor
Arabanin Içindyken Kapiyi Açip Kapatiyorum 2 Kere Basiyorum 2 Dakika Bekliyorum Fakat Bir Türlü Arabanin Içinde Kalamiyorum Kitapçiğinda Yazdiği Gibi Olmuyor Deneyen Varsa Bildirsin Lütfen

Arkadaşlar Uzaktan Kumandaya 2kere Basmak Ne Işe Yariyor
Arabanin Içindyken Kapiyi Açip Kapatiyorum 2 Kere Basiyorum 2 Dakika Bekliyorum Fakat Bir Türlü Arabanin Içinde Kalamiyorum Kitapçiğinda Yazdiği Gibi Olmuyor Deneyen Varsa Bildirsin Lütfen
senin araçta bu özellik yok artık bildiğim kadarıyla kaldırıldı ikinci konum kilitlemesi.

senin araçta bu özellik yok artık bildiğim kadarıyla kaldırıldı ikinci konum kilitlemesi.

ustam saol bu aracın bide bana daha öncede söylemiştim triger kayışlımı zincirlimi onu bildire bilirmisin şimdiden saol

benim arabada denedim ikikere kitleme işini şöför koltuğuna oturunca açılıyor kapılar ama yan koltuğa oturup yaparsan açılmıyor bana ilginç geldi sende bir dene.

benim arabada denedim ikikere kitleme işini şöför koltuğuna oturunca açılıyor kapılar ama yan koltuğa oturup yaparsan açılmıyor bana ilginç geldi sende bir dene.

ben her kapıda denedim hepsinde açıldı ama usta bu modellerde kalktı diye söyledi herhalde öyledir

yeni modellerde bu özellik yok.

bende 99 vectra var bende oluyor,2 defa kilitleyince içerden açılmıyor hiçbirşekilde ....

evet vectra b lerde var o özellik

benim 94 vectra da da var.alarmın kumandasından olmuyor.anahtarı takıp 45 derece çevirince normal kitliyor.45 derece daha çevirince arka kapılara çift kilit yapıyor..kelebek camı kırsan bile kapı açılmıyor..şüpheli yerlere park ederken öle yapıyorum..

Geri