ustalar yardımmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arkadaşlar forumla birlikte araba problemlerimizi masaya yatırdığımız en azından ciddi fikir sahibi oldugumuz için tüm arkadaşlara teşekkürler. benim araç problemim şu. aracım1.7 dti yokuşlarda son derece kasıyor ikinci vitesle yokuş başından npormal hızla gelirken ortalarda devir düşüyor bire atıyorum o zmanda arıza lambası yanıyor ben debriyaj diye düşündüm ama araba el freni çekik pozisyonda debriyajı bıraktıgımda çok iyi asılıyor yokuşlarda bu perfomans düşükülüğü ve devir düşmmesi nedendir? hava filtresi de temiz ...araba birde boş halde 5 kişi zaten yokuşlara gitmiyorum yolumu değiştiriyorum acil yardım ...

hatırladığım kadarı ile daha öncede bu sorunu yazmıştın bende cevap vermiştim gibibe geliyor belkide yanılıyorumdur neyse arıza kodunu yazman gerekiyorr çok parça bu sorunu yapabilirr.

a

evet sordum ama özel mesajla sormuştum size. arıza kodunu bilmiyorum. bu modelde böyle kronik bi sorun varmı? yani turbo sistemi yada debimetre demiştiniz. herhalde tech 2 ye bağlatmak lazım ama bu hangi parçalardan net olarak kaynaklanabilir giderilmesi çok maliyetli olur mu? çünkü aracı satmayıda düşünüyorum giderip satalım bari.

arıza kodunu bilmiyorum.
bir tech2 olan yerde hemen söylerler. ona göre kesin sorunu ögrenebilirsiniz. 10-20ytl tutar tech2ye baglatmak sanirim.. bir baglatip hata kodlarini ögrenin derim. belki kücük birseydir...

evet sordum ama özel mesajla sormuştum size. arıza kodunu bilmiyorum. bu modelde böyle kronik bi sorun varmı? yani turbo sistemi yada debimetre demiştiniz. herhalde tech 2 ye bağlatmak lazım ama bu hangi parçalardan net olarak kaynaklanabilir giderilmesi çok maliyetli olur mu? çünkü aracı satmayıda düşünüyorum giderip satalım bari.
tech 2 ye bağlanıp arıza kodunu yazarsan daha iyi bilgi alırsın boşa yazarım yanii neden çok fazla ama kodu yazarsan sorun tam netliğe kavuşurr.

Geri